Șampițe cu brânză

Șampițe cu brânză
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Sezonul de campioni a început în luna mai și va dura până la sfârșitul toamnei. Prin urmare, aveți suficient timp să vă bucurați de aceste daruri delicioase ale naturii. Un vânător de ciuperci cu experiență știe că ciupercile nu trebuie să meargă în tufiș pădure și margini de pădure și drumuri înapoi în număr mare cresc ciuperci în domeniile. Dar dacă nu vă place să alegeți ciuperci, mergeți la magazin. Deci este mai ușor și mai sigur. Când ciupercile se află deja în bucătărie, trebuie să le pregătiți corect. Cunoscut Chef Dzheymi Oliver știu cum să facă ciuperci cele mai delicioase din lume, cheltuind maximum 20 de minute. Și cel mai important - felul de mâncare va fi satisfăcător și nu scump.

Ingrediente

Sare
dor de gust
Pătrunjel
3 lingură
Usturoi
1 căț.
Suc de lămâie
1 lingură
Ulei de măsline
3 lingură
Cașcaval
30 g
Chili
1 buc.

Gătire

  1. 1Puneți chiliul fin, tăiați usturoiul prin presă.
  2. 2Adaugati patrunjel tocat, suc de lamaie cu ulei de masline.
  3. 3Cu acest amestec, șampiunele se spală și se usucă pe prosoape de hârtie. Lăsați o jumătate de oră.
  4. 4Se taie brânza în felii. Pune-o în pălării de ciuperci. Coaceți ciupercile în cuptor, încălzite la 200 de grade timp de aproximativ 15 minute.
Apetisante ciuperci , care pot deveni o garnitură excelentă, sunt gata. Le puteți servi cu orice: carne, legume și multe altele. Bazați-vă pe gustul dvs. și veți avea o cină minunată!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu