Salata "Tatiana"

Salata "Tatiana"
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Moda de salată se schimbă mai repede decât moda la pantofi, rochii sau pantaloni. Cândva toată lumea admira salata Olivie și de multe ori a prepara hering sub o plapumă de legume. Apoi, snacks-urile cu brânză tare și bastoane de crab au devenit populare. Dar haideți să ne confruntăm cu asta: adesea preferăm nu ceea ce este la modă, dar ceea ce este delicios. Salata Tatiana are un gust perfect. În el minunat se combină cu ouăle și carnea afumată, ananasul și brânza.  Preparati-l și umpleți-l cu maioneza la gust și servi-l la masă - nu neapărat festivă, dar cu o astfel de salată este mai delicioasă.

Ingrediente

Maioneză
4 lingură
Cașcaval
50 g
Ceapă
1 buc.
Ouă
4 buc.
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Gatiti ouale.
  2. 2Tăiați carnea afumată și ouăle în cuburi.
  3. 3Tăiați ceapa. Turnați peste ea apă clocotită. Lăsați-o la o parte timp de 10 minute pentru a elimina rapid mirosul și amărăciunea.
  4. 4Deschideți borcanul de ananas conservat, scurgeți sucul și apoi tăiați în cuburi mărunte.
  5. 5Brânza tare rdeți-o printr-o răzătoare mare. Alternativ, îl puteți tăia în cuburi.
  6. 6Acum amestecați toate ingredientele salatei într-un singur recipient. Se condimentează cu maioneză și sare.

Nu știu de ce salata a fost numită în acest fel, dar cel care a venit cu această rețetă știa exact ce făcea. Prepararea unui astfel de fel de mâncare este ușor. Observați, nu trebuie să vă deranjați cu gătitul. Cu excepția cazului în care ouăle va trebui să fie fierte în prealabil. Cu restul, chiar și un copil poate face față. Pregătiți salata mai des și sfătuiți-vă prietenii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu