Salata Shukhi

Salata Shukhi
Тип: Gustări
Timpul: 90 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Această salată delicioasă cu aromă magică este adesea gătită pe teritoriul Ucrainei de Vest și a Ungariei, unde se găsește sub numele de "Hutsulsky" sau "Shukhi". Principala vioară din feluri de mâncare aparține sfeclei frumoase, al cărei gust este pornit ciuperci uscate . Potrivit pentru orice combinație, dar în mod special de succes, se obține cu alb sau bolete.

Ingrediente

Usturoi
3 căț.
Suc de lămâie
2 lingură
Sfeclă
500 g
Ulei de măsline
1 lingură
Ceapă
2 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Sfecla se spală, se usucă, se pune pe foiță de foiță, unsoare 1 lingură. l. ulei de floarea-soarelui. Împachetați sfecla cu folie și trimiteți-le în cuptor, încălzită la 180 de grade, timp de o oră.
  2. 2Ciupercile se înmoaie în apă, apoi se fierbe timp de 15 minute.
  3. 3Ceapa se toaca fin, maro pe uleiul de floarea soarelui ramasa.
  4. 4Sfeclă răcită și ciuperci (dacă sunt mari) tăiate în benzi, se amestecă. Adăugați ceapa, usturoiul, uleiul de măsline și sucul de lămâie care trece prin presă. Sare și piper salata, lăsați-l să stea pentru un timp - gata!
O excelentă salată colorată este în sine destul de consistentă, deci o serviți mai bine cu o garnitură ușoară. Acest fel de mâncare va fi apreciat de cei care își urmăresc greutatea: nu are multe calorii și este perfect pentru o cină târzie.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu