Salata "Romashkovoye pole"

Salata "Romashkovoye pole"
Тип: Gustări
Timpul: 70 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

La o singură privire la fotografia acestei lucrări culinare există un sentiment de vacanță! "Câine de rodie" - o salată inteligentă pentru o ocazie specială, un fel de mâncare care decorează masa. În plus, salata este foarte gustoasă și nutritivă. La fel ca toate salatele înfundate , este pregătit destul de simplu, este necesar doar să preîncălzi câteva ingrediente și să gătești maioneza făcută la domiciliu . Acest lucru se poate face în ajunul sărbătorii, pentru a economisi timp pe păr și machiaj.

Ingrediente

Laptucă
150 g
File de pui
400 g
Orez
200 g
Ouă
3 buc.
Maioneză
150 g
Morcov
2 buc.
Castraveți
2 buc.
Ceapă
1 buc.
Mărar
dor de gust

Gătire

  1. 1Gatiti orez, carne de pui si oua. Morcovi curat, grătar pe o răzătoare mare, se prăjește în ulei vegetal. Ceapa si castravetii taiate in cuburi, fileuri in bucati mici.
  2. 2Așezați ingredientele în straturi pe frunzele de salată, lubrifind fiecare cu maioneză, într-o astfel de ordine: orez, file de pui, ceapă, morcovi, castravete.
  3. 3Ultimul strat este decorat cu margarete din ouă. Pentru a face acest lucru, puneți gălbenușul și tăiați proteina cu bare subțiri. Așezați florile, faceți marar din marar.
Amatorii care doresc să servească mâncăruri spectaculoase și frumoase la masă vor aprecia cu siguranță rețeta salată "Bunch of grapes" cu nuci și file de pui. Bucurați-vă de oaspeți cu o servire neobișnuită și păstrați rețetele în marcaje, pentru că în curând!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu