Salata «Negresco»

Salata «Negresco»
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Rețeta pentru o salată bună este greutatea aurului. Într-adevăr, este foarte dificil să găsiți o astfel de gustare, care va deveni favorită și va fi servită pentru fiecare sărbătoare. Prin urmare, oferim pentru testarea acestei salate uimitoare , care, cel mai probabil, va trebui să vă placă. Originea numelui salatei nu este exact definită. Dar majoritatea cred că a fost numit așa pentru că a fost mai întâi gătit într-un hotel de lux "Negresco" din Nisa. Ingredientele pentru el sunt într-adevăr rafinate. Oriunde este inventat, salata este superba si nu poti sa te contrazici cu asta.

Ingrediente

Iaurt grecesc
6 lingură
Castraveți
2 buc.
Nuci
100 g
Ouă
4 buc.
Prune uscate
200 g
File de pui
400 g
Sare
dor de gust
Cașcaval
100 g

Gătire

  1. 1Se taie fileurile de pui fierte în cuburi mici. Grind ouăle fierte. Tăiați castraveți și brânză tare pe o răzătoare fină.
  2. 2Îndepărtați prunele în apă fierbinte sau ceai negru timp de 10 minute. Apoi tăiați-o în benzi subțiri.
  3. 3Într-un blender, tăiați nucile într-o crudă de mică adâncime.
  4. 4Așezați straturile de salată în porții de vatsochki în această ordine: file de pui, ouă, castraveți, prune, nuci, brânză. Pervesc straturile cu iaurt. Adăugați sare.

Înainte de a servi salată delicioasă este cel mai bine servită în frigider pentru câteva ore. Ingredientele vor fi bine saturate cu dressing-ul, iar salata va obtine aroma dorita. Se recomandă să mănânci gustări, prindeți toate straturile. Mult noroc în gătit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu