Salata magazinului

Salata magazinului
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Simplu, dar foarte gustoasă și răcoritoare salată de supă - un vas vine din vestul Bulgariei, foarte popular în multe țări din Europa de Est. Pentru a face salata demnă de cei mai doriți, "Cu Gust" sfătuiește să acorde atenție celor două nuanțe în pregătire. În primul rând, piperul bulgar trebuie folosit murat sau copt și, în al doilea rând, pentru realimentare, este mai bine să alegeți proaspete nerafinate floarea soarelui sau uleiul de măsline.

Ingrediente

Roșie
2 buc.
Ulei de măsline
3 lingură
Castraveți
2 buc.
Ceapă
1 buc.
Sare
dor de gust
Măsline
dor de gust
Ardei gras
1 buc.
Brânză
100 g
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Scoateți semințele și bastoanele din piper, apoi trimiteți-l într-un cuptor preîncălzit timp de 150 de minute timp de 20 de minute. Apoi scoateți-l, lăsați-l să se răcească și scoateți coaja.
  2. 2Roșiile, ardeii și castraveții tăiați în cuburi mari și ceapa, brânză rasă fină.
  3. 3Legumele pune într-un bol salată, dacă se dorește, sare (amintiți-vă că brânza este suficientă brânză sărată), piper, se toarnă ulei și se amestecă, topul de brânză.
  4. 4Decorează mâncarea cu măsline și verde ca gust.
Salata magazinului are o interpretare suplimentară. Uneori, legumele sunt așezate în straturi: ardei, roșii, castraveți și brânză. Setul de culori rezultat arată ca un drapel bulgar, la fel ca în cazul pizza Margarita , repetând culorile tricolorului italian. Asigurați-vă că împărtășiți rețeta cu amatorii pentru a gusta cele mai vii mâncăruri ale popoarelor lumii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu