Salată la grătar

Salată la grătar
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Acest salată colorat și proaspătă gratar , cu un indiciu de mâncăruri grecești pot fi preparate chiar la picnic. El merge bine cu gratar din orice carne sau un tort simplu. Punctul culminant de feluri de mâncare care sunt legumele coapte înainte de a tăia pe gratar, astfel încât acestea să dezvăluie mai bine aroma lor și salate vkus.V folosesc fenicul kochanchiki - o parte a plantei cu un gust dulce, picant și aromă incomparabil. Acesta este adesea găsit în feluri de mâncare din bucătăria mediteraneană și din Asia Centrală. Dacă nu ați încercat acest produs, vă recomandăm să vă familiarizați imediat cu acesta.

Ingrediente

Ceapă roșie
1 buc.
Rosii cherry
200 g
Ulei de măsline
0,25 pahar
Bostănei
1 buc.
Oțet de vin
3 linguriță
Sare
dor de gust
Ardei gras
1 buc.
Busuioc
0,5 tuffet
Dovleac
300 g

Gătire

  1. 1Se taie piper și dovlecei longitudinale, dovleac în felii mari, jumătăți de ceapă, roșii în jumătate, cap de fenicul pentru 4 părți.
  2. 2Răspândiți legumele cu un strat pe grătar, presărați cu jumătate de ulei de măsline, sare. Întunecați pe ambele părți.
  3. 3Scoateți legumele din grătar, lăsați-le să se răcească și se taie în cuburi. Ceapa și roșiile nu trebuie să fie măcinate.
  4. 4Se amestecă uleiul rămas cu oțet, sare și piper. Se toarnă sosul peste legume, se amestecă. Așezați cuburile de feta și busuiocul tăiat deasupra.
Veți fi îndrăgostit de această salată de legume la grătar, scoateți eșantionul: un parfum neegalat și un gust plăcut veți fi plăcut surprinși. Salvați rețeta, astfel încât să nu-l pierdeți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu