Salată italiană cu paste făinoase

Salată italiană cu paste făinoase
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Italienii nu se gândesc la viață fără paste , așa că o folosesc pentru a găti feluri de mâncare. Salatele nu sunt lăsate fără atenție de bucătarii italieni! Salată cu paste sunt neobișnuit de confortabile și oferă spațiu pentru fantezii culinare. Ca și în pizza, puteți adăuga aproape totul în frigider: șuncă, roșii, ardei grași, ciuperci prăjite, porumb conservat, fructe de mare ... Lista este nesfârșită, iar gustul vasului gata este întotdeauna grozav!

Ingrediente

Usturoi
2 căț.
Paste
400 g
Rosii cherry
15 buc.
Ardei gras
1 buc.
Ceapă roșie
1 buc.
Oțet de vin
1 lingură
Brânză
150 g
Zahăr
1 linguriță
Suc de lămâie
2 linguriță
Castraveți
2–3 buc.
Măsline
100 g
Sovârf
2 linguriță

Gătire

  1. 1În apa sărată, gătiți pastele în starea aldente ("la dinți", așa cum se spune). Vă sfătuim să alegeți o pastă din grâu dur: ele păstrează forma perfectă și cifra nu este afectată.
  2. 2În timp ce macaroanele se răcește, pregătiți toate legumele: tăiați roșiile și măslinele în jumătate, ceapă și ardei grași în fâșii subțiri, și castraveți în cuburi. Brynza tăiat sau piure. Combinați legumele cu pastele și brânza de feta.
  3. 3Pentru umplere, amestecați sucul de lămâie, oțetul de vin, zahărul, usturoiul și usturoiul lubrifiat cu oregano prin presă. Adăugați ulei de măsline, se amestecă și se condimentează cu o salată. Totul la masă! Salataitaliană
O farfurie de neînlocuit, atunci când trebuie să luați ceva cu dvs. pe drum sau pe un picnic: salata nu este nu-și pierde aspectul apetisant, poate fi servit atît cald, cît și rece ... Și rămășițele pot fi ușor încălzite dimineața următoare într-o tigaie. Ajutați-vă și tratați-vă prietenii, împărtășiți rețeta în rețelele sociale!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu