Salată grecească clasică

Salată grecească clasică
Тип: Gustări
Timpul: 10 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Salata tradițională greacă dovedește că perfecțiunea este atunci când eliminați tot ce este inutil. Nu pentru nimic acasă se numește rural sau țăran, pentru că este surprinzător de simplu. Răcoritoare arome mediteraneene și culori luminoase: în această gustare este sufletul Greciei. bucătăria grecească produse simple se transformă fără efort într-un vis gurmana.Predlagaem ai o reteta clasica pentru aceasta salata. În această formă este servită în Grecia. Secretul pentru a gătit o salata delicioasa grecească în ingrediente: roșii suculente, castraveti crocante, brânză feta, ulei de măsline dulce, de înaltă calitate și măsline picante fac acest bozhestvennym.Chtoby fel de mâncare simt bogăția și a rupt o bucată de brânză cu o furculiță și apuca câteva ingrediente, creând astfel o varietate de combinatii delicioase . O salata greceasca simplu oferă organismului necesarul zilnic de vitamina C, jumătate din valoarea zilnică a vitaminelor A și B2.

Ingrediente

Ceapă roșie
1 buc.
Roșie
3 buc.
Ulei de măsline
0,25 pahar
Castraveți
1 buc.
Măsline
16 buc.
Oțet de vin alb
1 lingură
Sovârf
1 linguriță
Ardei gras
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Spălați bine legumele. Tăiați roșiile, castravetele și ceapa în inele cu inele medii, amestecați totul într-un castron. Adăugați măslinele.
  2. 2Sare la gust, gust cu ulei de măsline și oțet. Se amestecă ingredientele pentru a descoperi parfumul lor.
  3. 3În partea de sus, puneți o bucată de brânză feta, presărați-o cu ulei de măsline și presărați oregano.
Excelent gust de această salată neapărat vă place. Pentru "Cu Gust" , puteți găsi și rețetele salată de morcovă și salată de Caesar . Bon apetit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu