Salata "Floarea-soarelui"

Salata "Floarea-soarelui"
Тип: Gustări
Timpul: 45 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Salata "Floarea-soarelui", care apare pe mesele festive , este considerată una dintre cele mai originale. El poate să depășească cu ușurință chiar și farfuria principală, arată așa de rece. Da, și gustul său este excelent. Dacă nu l-ați pregătit niciodată, atunci "Cu Gust" sugerează în cele din urmă să o faceți. Am pregătit și o rețetă bună. Există o mulțime de moduri de a decora această salată. Unii folosesc porumb conservat și măsline, unele semințe. În general, după cum doriți. Petalele sunt împrăștiate din jetoane de aceeași mărime. Numai veți avea nevoie de un pachet mare pentru a le ridica. Conectați imaginația și bucurați-vă!

Ingrediente

Chipsuri
100 g
Oțet
1 lingură
Șprote
300 g
Ouă
4 buc.
Ceapă
1 buc.
Zahăr
1 linguriță
Maioneză
100 g

Gătire

  1. 1Acoperiți albușurile de ou pe o răzătoare mare. Așezați-l pe vas. Acesta va fi primul strat al salatei noastre.
  2. 2Lubrifiați cu o cantitate mică de maioneză.
  3. 3Tăiați ceapa în jumătăți de inele. Marinează în oțet amestecat cu zahăr. După 20 de minute, stoarceți excesul de lichid și puneți-l pe vârful veverițelor.
  4. 4Următoarele sunt șprotul cu șprot, cu șprot și maioneză pe partea de sus. Puteți înlocui peștele cu ficatul de cod. Va fi la fel de delicios.
  5. 5Al patrulea strat este brânza rasă. Pentru a vă asigura că este bine frecat, puneți-l în congelator timp de 10 minute.
  6. 6În continuare se găsesc gălbenușuri răzuite cu maioneză.
  7. 7Puneți porumbul pe marginea salatei. Din chips-uri fac petale.
Dacă o salată de vacanță nu este suficientă pentru dvs., atunci acordați atenție gustare creativă a "Corn" . Aceasta salata arata foarte original!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu