Salată din sfecla fiartă

Salată din sfecla fiartă
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

La sfârșitul iernii - primăvara timpurie, vine o perioadă de hipovitaminoză , când corpul însuși începe să ceară diversificarea dietei cu legume și ierburi. Prima rază, castraveții și ridichea încep deja să apară pe piață, dar nu uitați că este util să consumați legume numai în sezonul maturizării lor. Prin urmare, este mai bine să acordați atenție sticlei de vitamine , varză și morcovi. Desigur, aveți încă recolta de anul trecut în coșuri. Și dacă a reușit să se îngrădească în timpul iernii, vă sugerăm să faceți o salată dulce și acră de legume .

Ingrediente

Varză
0,25 buc.
Zahăr
0,5 linguriță
Ceapa verde
dor de gust
Ceapă
1 buc.
Oțet
1 linguriță
Morcov
1 buc.
Sfeclă
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Gatiti sfecla, racita si curata.
  2. 2Varza verde cotlet, morcovi grătar pe legume pentru legume în coreeană.
  3. 3Marinate castraveți (3 mari sau 4 mici) grătar la fel ca morcovii, sau tocatul mărunt.
  4. 4Tăiați varză și morcovi, amintiți-vă cu mâinile că legumele sunt lăsate să succize.
  5. 5Adăugați sfecla, ceapa mărunțită, sarea, zahărul și oțetul. Se amestecă toate ingredientele, se condimentează cu ulei de floarea-soarelui nerafinat.
  6. 6Salata va fi mai saturata, daca ii dati un pic picioare si se marina. Serviți deliciosul la masă, decorat cu ceapă verde.
Salata de salata va fi si mai folositoare daca otetul este inlocuit cu suc de lamaie si este alimentat cu o mancare de ulei de masline ulei de masline . Reteta pentru delicatetea de vitamina este recomandata sa ia nota tuturor celor care urmeaza o dieta.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu