Salata dietetica

Salata dietetica
Тип: Gustări
Timpul: 15 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Atunci când cumpărăm produse, acordăm adesea atenție producătorului și cât costă produsul. Gospodini cu experiență amintesc, indiferent dacă au vorbit despre aceste produse în show-ul lor preferat. Gospodinele tinere adesea au încredere în publicitate. Și ce faci? Indiferent de ceea ce cumpărați, beneficiul produsului este primul lucru pe care ar trebui să-l acordați atenție. Sunt produse utile care ne ajută să rămânem puternici și sănătoși. Și numai alimentele utile ar trebui să alcătuiască dieta celor care se luptă cu excesul de greutate. Salata dietetică din varză roșie și măr - unul dintre exemplele acestor alimente.

Ingrediente

Măr
1 buc.
Sfeclă
1 buc.
Ulei de măsline
2 lingură
Apă
200 мl
Miere
1 lingură
Verdeață
1 tuffet
Morcov
1 buc.
Sare
dor de gust
Varză roșie
1/4 buc.
Ridiche
1 buc.
Ghimbir
30 g
Lămâie
1 buc.

Gătire

  1. 1Se curata varza de partile tari si un cioc. Așezați-o în benzi subțiri. Se toarnă varza de pe tablă de tăiere într-un castron și amintiți-vă ușor că devine mai moale.
  2. 2Desprindeți morcovii. Tăiați-l pe o răzătoare mare.
  3. 3Îndepărtați sfecla. Tăiați-l pe o răzătoare mare.
  4. 4Desfaceți mărul. Se taie felii de fructe. Tăiați lamaie în două părți. Împărțiți o parte în mai multe lobuli. Puneți mărul tăiat într-un castron. Se toarnă cu apă și se adaugă 1 lingură de lămâie. Țineți timp de 1 minut, astfel încât bucățile de măr să nu se întunecă.
  5. 5Coaceți ridichea și gratuiți-o într-o răzătoare mare.
  6. 6Se spală ghimbirul într-o răzătoare fină. Luați un castron profund. Strângeți sucul dintr-o jumătate de lămâie. Adăugați într-un castron 1 lingură. l. suc, miere, rădăcină de ghimbir, ulei de măsline, sare și piper. Împingeți toate ingredientele cu o măturică.
  7. 7Adăugați toate ingredientele pregătite anterior într-un castron cu ghimbir.
  8. 8Se taie verdele verde. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă. Bon apetit!
Dacă vă pregătiți pentru vară și timpul este deja scurt, prânzul sau cina o astfel de salată de lumină . Veți petrece 15 minute să-l pregătiți și să nu dați nici cea mai mică șansă de greutate în exces! Încearcă-o și vei vedea singur.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu