Salata de vinete pentru iarnă

Salata de vinete pentru iarnă
Тип: Alte
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Cum doriți să extindeți acest minunat sezon de fructe și legume proaspete . Pentru a avea ocazia să vă bucurați de aceste produse pentru restul anului, puteți începe să pregătim astăzi răsturnările . Vrem să împărtășim cu dvs. o rețetă pentru un billet care vă va încânta și satura vitamine toate sezonul rece. Salata de vinete "Magnifica Patru" ca și cei care nu-i plac în mod deosebit vinetele. Pregătiți-vă, nu veți regreta!

Ingrediente

Roșie
0,5 кg
Vânătă
1 кg
Ardei gras
400 g
Ceapă
250 g
Usturoi
5–6 căț.
Sare
2 linguriță
Apă
0,5 pahar

Gătire

 1. 1Spălați vinetele, tăiați marginile. Tăiați legumele în felii de 6-8 milimetri grosime. Salatadevinetepentruiarnă
 2. 2Spălați ardeiul bulgară, scoateți semințele și tăiați-l cu paie. Salatadevinetepentruiarnă
 3. 3Colați ceapa și tăiați-o în jumătăți de inele. Salatadevinetepentruiarnă
 4. 4Spalati rosiile si taiati-le in cuburi mici. Salatadevinetepentruiarnă
 5. 5Luați un vas cu fundul gros și puneți toate legumele în el. Adăugați uleiul de floarea soarelui, sarea și usturoiul care trec prin usturoi. Se amestecă totul cu atenție. Salatădevinetepentruiarnă
 6. 6Se toarnă în apă și se acoperă tigaia cu un capac. Salatădevinetepentruiarnă
 7. 7Se amestecă în mod constant legumele, aduce apa la fierbere. Când apa se fierbe, faceți un foc mic și gătiți legumele sub capac timp de 30 de minute.
 8. 8Transferați salata în borcane sterilizate. Pentru a preveni deteriorarea salatei înainte de iarnă, nu răsuciți cutiile, trebuie să fie sterilizate din nou.
 9. 9Așezați cutiile cu salată într-o cratiță pe un suport plat sau șervețel, trageți apă în el astfel încât să nu ajungă la gâtul cutiilor de 2-3 cm. Salatadevinetepentruiarnă
 10. 10Nu acoperiți borcanele cu capace și sterilizați-le timp de 20-25 minute de la punctul de fierbere al apei. 20 de minute pentru jumătate de litru și 25 de minute pentru recipiente de litru.
 11. 11Rolați borcanele și puneți-le jos cu capace pentru a se răci. Salatădevinetepentruiarnă
O astfel de salată poate fi stocată toată iarna, nu este necesar să o puneți într-un loc răcoros. Pregătiți acest răsucire minunată și împărtășiți rețeta cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu