Salata de vinete cu ceapa

Salata de vinete cu ceapa
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Chiar dacă nu vă place vinetele, această salată va fi plăcută pentru tine, deoarece vinetele în ea practic nu se simte. Și dacă încă mai alegeți condimentele potrivite, atunci acest fel de mâncare va fi preferatul tău. Plantele de vinete foarte bune sunt combinate cu chimenul, ghimbirul, busuiocul, patrunjelul, menta și coriandrul. Pentru a pregăti gustări, alegeți mici fructe tari și le gătiți în mod corespunzător. Vă oferim rețeta detaliată , pe care acest fel de mâncare poate găti chiar și un expert culinar neexperimentat.

Ingrediente

Vânătă
4 buc.
Zahăr
1 lingură
Ouă
5 buc.
Ceapă
2 buc.
Maioneză
dor de gust
Apă
50 мl
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați vinetele în fâșii. Sare, lăsați timp de 15 minute, clătiți în apă rece și uscați cu prosoape de hârtie. Vineți vinetele până când se fierbe în ulei vegetal.
  2. 2Marineți ceapa, tăiați în jumătăți de inele: adăugați zahăr și oțet de cidru de mere, turnați apă fiartă peste ea, acoperiți și lăsați-o să bea.
  3. 3Puneți vinetele într-un bol de salată, adăugați ouă fierte tăiate, ceapă marinată presată. Umpleți totul cu maioneza dietetică sau iaurt gros cu mirodenii. Sare și se amestecă.
Această salată vă va face să vă îndoiți că albastrul nu poate fi rafinat și un vas interesant . Salata se dovedește a fi incredibil de gustoasă și satisfăcătoare, deși nu există ingrediente grele în ea. Asigurați-vă că încercați.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu