Salata de tort de salată

Salata de tort de salată
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 3

Uneori este mai important să impresionăm cu servirea neobișnuită a felului de mâncare, decât să compunem cu succes produsele. În cazul acestei salate de vacanță , veți putea face și amândouă! Salata de tort de Paști se evidențiază printre altele, cu o similitudine uluitoare cu aceleași produse coapte. O gustare strălucitoare, delicată și, fără îndoială, foarte gustoasă va uimi pe toată lumea.

Ingrediente

Maioneză
150 g
File de pui
300 g
Cartofi
4 buc.
Ouă
4 buc.
Ardei gras
1 buc.
Morcov
2 buc.
Ceapa verde
0,5 tuffet
Pesmeți
100 g

Gătire

  1. 1Cartofi, morcovi, ouă, gătiți până la gătit. Fileul de pui se fierbe, de asemenea. Taie ciupercile fin marinate, ceapa verde.
  2. 2Folosind inelul de turnare sau analogii acestuia (de exemplu, un borcan de ananas conservat, o sticlă de plastic), puneți ingredientele în straturi: cartofi rași, maioneză, pui tăiat cu ceapă verde, grăsime cu maioneză, apoi puneți morcovii rași și mănâncă din nou cu maioneză. alt="salată de vacanță pentru Paști" src="https://sovkusom.ru/wp-content/uploads/recepty/s/salat-pashalhyi-kulich/1.jpg" />
  3. 3Pe morcovi se așeză un strat de ciuperci cu ceapă verde, gălbenușuri tocate. Repetați ordinea straturilor înainte de a completa formularul.
  4. 4Trimiteți salata pentru impregnare în frigider timp de 1-2 ore, apoi scoateți borcanul. Acoperiți salata cu un strat subțire de maioneză, presărați cu miezuri zdrobite. Pentru a decora salata de tort, amestecați proteinele rase cu maioneză rămasă și așezați pălăria. Utilizați benzi de piper și ceapă verde pentru decorare. salatădevacanțăpentruPaști salatădevacanțăpentruPaște
În acest an, în timpul Paștelui, puteți să-i surprindeți pe oaspeți nu numai cu ouă de marmură, ci și cu un tort misterios de Paști! Apropo, puteți face orice altă salată delicioasă în acest fel. Împărtășește o rețetă luminoasă cu prietenii tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu