Salată de pui de casă

Salată de pui de casă
Тип: Gustări
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 10

Antena de pui nimeni nu este surprins. Cel puțin, aceasta este opinia celor mai multe gospodine. Încercând să surprindă oaspeții, ei cumpără carne scumpă și delicatese gata preparate. Dar merită să faci asta? Nimeni nu va da un răspuns neechivoc. Prin urmare, editorii noștri au constatat, verificați și a decis să împartă cu tine o reteta minunata pentru mese festive de pui rola de pui de casă -. Un înlocuitor excelent pentru cârnați! Nu există ingrediente extra sau exotice. Un bucătar poate chiar și o gazdă fără o experiență culinară specială. Încercați. Acesta este vasul pentru care veți cumpăra un pui.

Ingrediente

File de pui
1 кg
Boia de ardei
2 pic.
Usturoi
3 căț.
Sare
dor de gust
Gelatină
30 g

Gătire

 1. 1Se taie fileurile de pui în bucăți mici. Îndepărtați grăsimea și turnați carnea într-un vas profund.
 2. 2Se filtrează fileurile felii cu condimente: boia de ardei, piperul negru și sarea. Treceți usturoiul prin usturoi și adăugați-l la pui. Se amestecă totul.
 3. 3Adăugați gelatina în carne și amestecați toate ingredientele cu mâinile.
 4. 4Luați bordul de tocare și acoperiți-l cu mai multe straturi de film alimentar.
 5. 5Așezați întreaga masă dintr-un castron pe tablă.
 6. 6Luați tigaia, turnați apa și puneți-o pe sobă.
 7. 7Înfășurați cu atenție carnea într-un film, manipulați totul în mod corespunzător, astfel încât să nu intre în aer aer. Formați un cârnaț lung.
 8. 8Când apa se fierbe, puneți o rolă de pui învelită în apă.
 9. 9Gatiti carnea la foc mediu pentru 1-1,5 ore. În acest caz, apa ar trebui să o acopere întotdeauna complet.
 10. 10Scurgeți apa după ora specificată. Scoateți rola dintr-o cratiță și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei. Puneți carnea în frigider.
 11. 11Așteptați până se îngheață. Aceasta durează aproximativ 2 ore.
 12. 12Scoateți folia de alimente din rolă, tăiați-o în felii și serviți-o pe masă.
Folosiți verdele pentru a decora rola de pui . Potrivit ca patrunjel, și mărar. Multe gospodine folosesc de asemenea legume sau fructe: semințe de rodii, roșii, castraveți și sfeclă roșie. Dacă doriți să faceți felul de mâncare mai festiv și gustos, serviți-l cu un sos verde special. Pentru prepararea sa, amestecați cu un blender o bucată mică de brânză tare, 2-3 linguri de iaurt natural, o crenguță de mărar și o pene de ceapă. Trateaza-ti prietenii si impartaseste cu ei reteta originala!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu