Salată de năut

Salată de năut
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Această salată salvează în căldură și este ideală pentru suporterii unei alimentații corecte . Legumele satură organismul cu proteine ​​esentiale, deci pot fi folosite ca masă de prânz sau cină. Acest fel de mîncare va veni pe gust chiar si pentru iubitorii de carne - este un bun substituentt pentru acesta. Un gust acru de măsline și suc de lamaie adaugă nuanță picantă  !

Ingrediente

Roșie
450 g
Piper mirositor
doar de gust
Măsline
200 g
Ceapă
1 buc.
Ulei de măsline
3 linguri
Suc de lămâie
doar de gust
Busuioc
doar de gust
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Dacă utilizați năutul conservat, clătiți-l cu apă curgătoare, uscați-l și puneți-l într-un castron. Dacă doriți să folosiți năutul uscat, înmuiați 280 g pentru noapte. Dimineața îl strecurați și gătiți timp de 1,5-2 ore conform instrucțiunilor de pe ambalaj, la sfârșit -adăugați sare.
  2. 2Se taie roșiile în bucăți mici și se fierb în apă sărată timp de 10 minute. Apoi le il strecurați.
  3. 3Tăiați ceapa și busuiocul și puneți-le în castronul cu năut. Apoi adăugați măslinele și roșiile, turnați ulei și sare. Se stropește cu suc de lamaie, se presară cu piper și se amestecă bine.
  4. 4Salata poate fi servită peste de 45 de minute. Se infrumusețează cu frunze de busuioc.

Salata pregătită poate fi depozitată într-un recipient închis cu pelicolă alimentară. Puteți să experimentați cu aditivi: roșii uscate în loc de conservate,feta tăiată in cubi sau mozzarella, felii de șuncă, conserve de ton ... Bucurați-vă și împărtăși rețeta cu prietenii voștri!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu