Salată de gheață cu sos

Salată de gheață cu sos
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

În fiecare an, salata de aisberg câștigă din ce în ce mai multă popularitate în nutriția alimentară. Și toate pentru că este foarte eficient pentru a scădea în greutate, având în același timp un efect pozitiv asupra sănătății. Ajută la întărirea sistemului cardiovascular, la îmbunătățirea activității tractului gastrointestinal și la îmbunătățirea imunității. Salata de gheață are un gust răcoritor , bucătari din diferite părți ale lumii sunt fericiți să-și adauge frunzele la feluri de mâncare. Și vă sfătuim să acordați atenție și să pregătiți o gustare super-apetisantă. Să mergem?

Ingrediente

Rosii cherry
100 g
Usturoi
dor de gust
Ulei de măsline
1 linguriță
Bacon
dor de gust
Oțet de vin alb
1 lingură
Sare
dor de gust
Iaurt
0,5 pahar

Gătire

  1. 1Împărțiți salata de aisberg cu discuri de 2,5 cm grosime, ca în fotografie. Trimiteți-le la congelator timp de o jumătate de oră pentru a le face să se răcească și crocante. Așezați discurile pe șervețele de hârtie.
  2. 2Într-un castron separat, pregătiți sosul de brânză . Puneți în castron brânză rasă, iaurt neîndulcit, piper negru, unt și oțet. Se amestecă ingredientele.
  3. 3Puneți discurile de salată pe o farfurie, cu jumătate din sosul rezultat. Se pune roșiile tăiate, slănina și usturoiul, trec prin presă. Se toarna sosul din nou. Sare la gust!
iceberg de varză

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu