Salata de cartofi cu dressing

Salata de cartofi cu dressing
Тип: Garnituri
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Se crede că salata de cartof vine din Statele Unite, dar feluri de mâncare similare se găsesc adesea în bucătăriile țărilor europene. De exemplu, în Austria și Germania este obișnuit să serviți acest lucru cu legendarele cârnați la grătar. Pregătiți-vă că este ușor. Acesta ar trebui să fie adăugat la țelina răcoritor de cartofi, sos picant și castravete acru - gustul este gata! Este convenabil ca într-o astfel de salată să puteți folosi cartofii fierți de ieri, dar cu un tanar se dovedește a fi extrem de delicat.

Ingrediente

Ceapă
1 buc.
Cartofi
6 buc.
Țelină
100 g
Ouă
6 buc.
Sare
dor de gust
Maioneză
150 g

Gătire

  1. 1Se fierb cartofii într-o uniformă, apoi se răcește și se curăță. Se taie ceapa, castravetele tăiate și tulpinile de telina în cuburi mici.
  2. 2Oua fierte si cartofi taiate in aceleasi cuburi, puse intr-un castron.
  3. 3Se amestecă castraveți, țelină și ceapă, sare, piper. Apoi adăugați maioneza, agitați din nou - dressingul este gata.
  4. 4Adăugați pansamentul la ouă și cartofi, amestecați ușor. Trimiteți salata în frigider timp de 4-5 ore. Cu jumătate de oră înainte de servire, scoateți salata din frig.
Pentru a evita deranjul cu pregătirea salatelor pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să vizionați un scurt videoclip cât de repede cartofi fierți curățiți . O rețetă trebuie să împartă cu un prieten!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu