Salata "Cuibul de lemn"

Salata "Cuibul de lemn"
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Această salată poate fi privită pentru o lungă perioadă de timp și nu se îndrăznește să o gătească. Pentru mulți pare prea complicat. Să spunem odată: salata este foarte calorică și foarte consistentă, dar și delicioasă! Conform rețetei din "Cu Gust", chiar și o amantă de novice poate găti această capodoperă. Deci, "Cuibul de lemn" este o salată care a devenit un clasic de mese festive. Se observă: este întotdeauna mâncat întâi! O pasiune deosebită pentru el, alimentată de bărbați, dar chiar și un sex slab poate să te răsfețe uneori delicios. Pentru a reduce conținutul caloric al vasului, pregătiți salata cu un amestec de smântână și muștar - gustul va fi și mai interesant.

Ingrediente

Mărar
0,5 tuffet
Cartofi
6–8 buc.
Sare
dor de gust
Maioneză
3 lingură
Ouă de prepelita
10–15 buc.

Gătire

  1. 13-4 tuberculi de cartofi curățați și tăiați în benzi subțiri. Pentru comoditate, puteți gratina morcovul în limba coreeană. Paiele rezultate se pun pe un șervețel sau un prosop de hârtie, astfel încât cartofii să fie cât mai uscați posibil.
  2. 2Într-o tigaie adâncă, încălziți uleiul de floarea-soarelui. Porțiuni de cartofi într-o tigaie și se prăjește până la o culoare frumoasă roșie. Pregătiți paiele pe un prosop de hârtie pentru a absorbi tot excesul de grăsime.
  3. 3Lăsați cartofii rămași într-o coajă uniformă, răcorită și tăiați în benzi.
  4. 4Quail ouă timp de 5 minute. Clar, o treime din totalul tăiat în benzi. Tăiați castraveți pe același principiu.
  5. 5Din piciorul de pui afumat scoateți pielea și carnea din os. Obțineți fileurile cu benzi.
  6. 6Se amestecă cartofi fierți, castraveți, ouă tocate, carne de pui, sezon cu maioneza. Dacă este necesar, sare și piper. Așezați salata pe vas, formând un inel cu canelură. Puneți boka și centrul cu batoane de cartofi prăjiți.
  7. 7În canelură, se toarnă un mărar mărunțit, deasupra locului ouăle de prepeliță rămase.
Salata poate fi umpluta cu maioneză pentru o vreme înainte de sosirea oaspeților, dar vă recomandăm să realizați proiectul chiar înainte de servire, astfel încât cartofii să rămână clare. Timp să vă rugăm, surprindeți și, desigur, împărtășiți o rețetă cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu