Salată cu pui și ciuperci

Salată cu pui și ciuperci
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Ce este o sărbătoare fără o salată de salată ? În gătit, astfel de aperitive aparțin unei secțiuni întregi și nu este de nimic: salatele sunt pregătite cu ușurință, sunt pline de inimă și foarte gustoase. Se taie legumele proaspete și se condimentează cu otet balsamic - mese picante și ușoare gata! Dar dacă vrei ceva mai festiv? Aici vei avea nevoie de o rețetă salată cu ciuperci și pui . Arata ca o poiana ciupercilor, dar la gustul ei depaseste multe salate de maioneza clasice. Totul este într-o compoziție perfect combinată. Aici este ...

Ingrediente

Cartofi
3 buc.
Ouă
3 buc.
Morcov
2 buc.
File de pui
300 g
Verdeață
1 tuffet
Castraveți
3 buc.
Sare
dor de gust
Maioneză
300 g
Ardei gras
1 buc.
Boia de ardei
1 pic.

Gătire

  1. 1În coaja, fierbeți cartofii, morcovii și ouăle. Răciți, coajați și tăiați fin. Doar tocati verdele, castravetele si piperul bulgar (se pot macina).
  2. 2Fileul de pui tăiat în benzi subțiri și se prăjește până la o crustă roșie, adăugând boia de ardei, piper negru și sare.
  3. 3Din cutii de porumb și șampițe, drenați lichidul. Pregătiți o formă detașabilă cu un diametru de 26 cm, acoperiți-o cu film de alimente.
  4. 4Puneți ciupercile pe fundul formei cu pălăriile în jos, presărați-le cu verdele.
  5. 5Apoi, puneți straturile de salată. Mai întâi vine morcovi, ar trebui să fie sărate și uns cu multă maioneză, apoi pui, castraveți, piper, porumb, sare din nou, grăsime cu maioneză. Lasă un porumb pentru decorare.
  6. 6Adăugați ouă, ungeți cu maioneză și puneți ultimul strat - cartofi. Este, de asemenea, sărat și uns cu un dressing.
  7. 7Acoperiți forma cu folie și păstrați-o la frigider timp de 6-7 ore. Înainte de servire, scoateți folia și rotiți salata peste vas. Gata!
O minunată salată delicioasă vă va mulțumi cu adevărat oaspeților dvs., în ciuda faptului că este destul de mare în calorii. Puteți arunca pentru o scurtă vreme o dietă pentru o astfel de vacanță plăcută de gust! Nu uitați să adăugați rețeta la marcaje.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu