Salata "Birch"

Salata "Birch"
Тип: Garnituri
Timpul: 35 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Este foarte important să ne străduim să ne asigurăm că felul de mâncare nu este doar delicios, ci și frumos. Relația dintre tipul de hrană și apetitul este incontestabilă din punct de vedere psihologic, astfel încât servirea este o parte integrantă a gătitului. Nici un restaurant demn de vizita ta va pierde un detaliu atât de important ca și decorarea. va rămâne doar un amestec de ingrediente și se poate transforma într-un vas cu un nume tentant "Birch". În ultima etapă de pregătire, salata arată ca o bucată de trunchi de mesteacăn, care poate fi decorată cu "iarbă" din mărar și ciuperci mărunțite. "Cu Gust" vă va spune cum să faceți acest lucru!

Ingrediente

Prune uscate
100 g
Ceapă
150 g
Castraveți
200 g
Maioneză
150 g
Ouă
3 buc.
Mărar
dor de gust
File de pui
300 g

Gătire

  1. 1În primul rând, puneți prunele înmuiate în apă caldă timp de 15 minute. Se fierbe fileurile de pui și ouăle.
  2. 2Se taie filele în bucăți mici. Separați ciupercile, ceapa, castraveții tăiați cu paie și ouăle de grătar pe o răzătoare mare. Tăiați prune, dar lăsați 2 bucăți. pentru decorarea salatei.
  3. 3Fry ciupercile cu ceapa și continuați cu designul. Puneți prunele pe primul strat. Acoperiți-l cu ochiuri de maioneză. Apoi puneți ciupercile și acoperiți-le din nou cu maioneză. Pe același algoritm, puneți în schimb pui, ouă și castraveți. Acoperiți castravetele complet cu maioneză.
  4. 4Acum, când aveți o alunecare albă, tăiați prunele rămase în benzi mari și puneți-le deasupra, simulând fâșiile de mesteacăn. Tăiate cu verdeață, decorează partea de jos a dealului. Gata!
Gatitul salata cu prune este simplu si rapid si unele componente pot fi inlocuite. De exemplu, ciupercile se potrivesc cu orice, iar verdele poate fi folosit la discreția dumneavoastră. Numai prunele și puiul nu pot fi înlocuite aici: prunele uscate dau gust delicios delicios, care merge bine cu fileul. Nu ne pierdeți rețeta - salvați-o!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu