Salată armeană

Salată armeană
Тип: Garnituri
Timpul: 90 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Printre cele mai vechi bucătării naționale ale lumii, armean ocupă un loc special. De-a lungul anilor, nu numai că sa dezvoltat, dar a exercitat o mare influență asupra tradițiilor culinare din țările învecinate. Dacă pregătiți cel puțin una din bucătăria recunoscută pe scară largă a acestei regiuni, veți fi observat că aproape toate ingredientele sunt mai întâi preparate separat și apoi smeshivayutsya.Redaktsiya « gust » a decis să trateze cititorilor săi un excelent armenești salată . Acesta este unul dintre tipurile de tocană de legume cu condimente. O astfel de mâncare naționala, în fața multora. Se poate servi ca o farfurie laterală la carne sau ca o farfurie separată.

Ingrediente

Chili
2 g
Cartofi
3 buc.
Ceapă
3 buc.
Ardei gras
2 buc.
Usturoi
4 căț.
Piper negru (măcinat)
0,5 linguriță
Sare
dor de gust
Vânătă
3 buc.
Roșie
5 buc.
Păstări
150 g
Verdeață
1 tuffet

Gătire

 1. 1Spălați vinetele și le tăiați în cercuri cu grosimea de 1 cm. Sareți legumele, clătiți-le și stoarceți-le din nou, pentru a nu-l amuza.
 2. 2Se curata cartofii, se clateste si se usuca. Taie-l în cuburi.
 3. 3Coaceți ceapa și tăiați pe jumătate inele.
 4. 4Îndepărtați tulpina și semințele de pe ardeiul dulce. Clătiți-l și tăiați în jumătăți de inele.
 5. 5Se curata usturoiul si se taie.
 6. 6Se spală păstăile de fasole și se taie în bucăți de aproximativ 2 cm lungime.
 7. 7Spălați roșiile, uscați și îndepărtați tulpinile. Tăiați roșiile în felii.
 8. 8Clătiți verdele cu apă rece și tăiați-l mare.
 9. 9Luați un cazan sau o oală cu pereți groși și turnați cu ulei.
 10. 10Toate legumele trebuie să fie stratificate. Fiecare strat trebuie să fie condimentat, piperat cu miez negru și piper roșu la gust și presărat cu ierburi. Primul strat este vinetele. Apoi răspândiți cartofii, ardeii dulci, ceapa, usturoiul, fasolea și roșiile.
 11. 11Se fierbe 50 ml de apă și se adaugă la legume. Apăsați toate ingredientele cu o placă ceramică, acoperiți tava cu un capac și gătiți timp de o oră pe o căldură scăzută.
 12. 12Alternativ, puteți pune legumele într-un vas de gătit cu temperatură ridicată și le puteți găti în cuptor. Preîncălziți-l la 180 ° C și coaceți legumele timp de 60 de minute. Nu este nevoie să adăugați apă.
Doar zece minute după ce trimiteți salata la cuptor, mirosurile vor atrage întreaga familie în bucătărie. Plus este că nu aveți nevoie să stați peste acest fel de mâncare. Stai puțin și bucură-te. Începeți o prietenie caldă cu bucătăria armeană din această rețetă și nu veți putea opri!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu