Rulouri din scrumbie

Rulouri din scrumbie
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Gospodinele care slăbesc îl fierb, fără sare, cele mai multe îl prăjiesc, îl înăbușesc, iar gurmanzii fac rulouri. La ce tip aparțineți? Chiar dacă nu vă puteți lăuda cu abilități excepționale culinare sau capacitatea de a capta cele mai bune note de condimente rare în farfurie, rulouri de scrumbie o să le apreciați. Ca obicei,  peștele - mâncare de bază, sau o umplere pentru produsele alimentare de bază. Când cineva se angajează să umple peștele, brânza este rar aleasă pentru asta. Excepția este rolul minunat în conformitate cu următoarea rețetă. Alegeți o brânză delicată și nu jăliți usturoiul.

Ingrediente

Piper negru (măcinat)
doar de gust
Macrou
4 buc.
Pătrunjel
1 legătură
Usturoi
2 căț.
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1 Curățați pestele, formați fileuri.
  2. 2Tăiați ciupercile. Se prajesc într-o tigaie uscată, după câteva minute, se va produce suc de ciuperci. Adăugați sare. Se amestecă până când lichidul se evaporă. Lăsați-vă deoparte să se răcească.
  3. 3Se taie patrunjelul, adăugați la ciuperci.
  4. 4Radeți brânza pe răzătoare. Tocați usturoiul. Se amestecă toate ingredientele pentru umplutură.
  5. 5Așezați fileul de scrumbie. Loviți ușor cu un ciocan. Presărați cu mirodenii. Așezați umplutura. Distribuiți-o peste tot fileul. Înfășurați în rulou. Fixați-o cu o scobitoare.
  6. 6Lubrifiați vasul de copt cu ulei vegetal. Așezați rulourile.
  7. 7Setați temperatura la 180 ° C. Coaceți timp de 20 de minute.

Aroma fascinantă nu este singurul avantaj . Este delicată, ușoară, delicioasă, rafinată. Serviți această dorință din nou și din nou. Nu căutați un motiv special, ci doar rotiți în role pentru tine și familia ta. Împărtășați rețeta de la "Cu gust" , gătiți urmând instrucțiunile și surprindeți-vă în fiecare zi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu