Roșii roșii cu brânză

Roșii roșii cu brânză
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Roșii arse cu o abundență de umplutură de brânză dulce - aperitiv, care va cuceri pe oricine! Un plus extraordinar pentru carne, păsări de curte sau ca o farfurie separată pentru micul dejun. Oregano tonul miraculos al gustului de roșii și mozzarella. Culori, aromă, gust ... Întreaga paletă de bucătărie italiană într-un fel de mâncare. Este un păcat să nu încercați, mai ales că este elementar. Mai degrabă ajunge la el!

Ingrediente

Mozzarella
150 g
Roșie
3 buc.
Sovârf
1 lingură
Șuncă
150 g
Ulei de măsline
3 lingură
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați vârful roșiilor și folosiți o lingură pentru a îndepărta carnea.
  2. 2Alungați aluatul, utilizați o ceașcă pentru a tăia 3 cercuri, le înfășurați cu roșii. Pentru a menține aluatul mai bine, îl puteți rezolva cu scobitori.
  3. 3Se toarne mozzarella, se adaugă ulei de măsline, sare, piper, după gust.
  4. 4În fiecare roșie se pune puțin șuncă fin tăiată, apoi piureul de mozzarella. Sprângeți oregano. Așezați-l în cuptor timp de 20 de minute la o temperatură de 180 de grade.
Apropo, din paste extrase din roșii, puteți pregăti o încântătoare salsa pentru bruschetta . Tăiați-le în cuburi, sezonați cu sare, piper, adăugați busuioc zdrobit și câteva picături de ulei de măsline. Puneți pe felii prăjite de baghetă. Trateaza-ti prietenii cu acest delicios!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu