Roll "Albă de zăpadă"

Roll "Albă de zăpadă"
Тип: Gustări
Timpul: 100 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Dacă ați început deja să colectați rețete pentru feluri de mâncare până la Anul Nou, luați notă și la acest lucru, este ideal pentru depunerea pe o masă festivă. Vă recomandăm să pregătiți o gustare în avans pentru a vă asigura că acesta este un fel de mâncare lipsă din vacanța dvs. Roll of Cheese se face foarte repede. Și pentru a gusta este foarte delicat și gura-udare. Apropo, dacă îl pregătiți, atunci "veverita" nu mai este necesară, astfel încât nu sunt două mâncăruri similare pe masă. În general, nu ezitați și gătiți!

Ingrediente

Maioneză
190 g
Usturoi
1 căț.
Ouă
4 buc.
Mărar
dor de gust
Morcov
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Brânza congela în congelator timp de 20 de minute. Bateți ouăle într-un castron. Sare și piper la gust. Bateti.
  2. 2Adăugați la masa de 130 g de maioneză sau smântână, care iubește ce. Se amestecă.
  3. 3Pregătiți bijuteriile la alegere. Desprindeți morcovii. Tăiați panglici și flori din ea. Puneți-l pe pergament. Puteți adăuga sprigs de marar.
  4. 4Se toarna aluatul pe pergament. Coaceți până la bule și culoarea aurie ușoară, adică aproximativ 12 minute la o temperatură de 180 ° C.
  5. 5Pregătiți umplutura. Se toarna branza de cremă pe o cremă mare, se adaugă usturoi zdrobit și mărar mărunțit. Se toarna restul de smantana sau maioneza. Se amestecă.
  6. 6Lăsați omeletul să se răcească, împreună cu pergamentul, să-l întoarceți peste filmul alimentar. Scoateți pergamentul.
  7. 7Puneți umplutura pe omeletă. Rotiți ruloul, ținând filmul peste margine.
  8. 8Trimiteți ruloul la frigider pentru câteva ore. Apoi scoateți filmul și tăiați ruloul în porțiuni.
Gatiti si experimentati. Poate că tu ești tu care oferiți o nouă o rețetă pentru o rulare îmbunătățită, adăugând ceva nou la felul de mâncare!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu