Rola pentru ficat

Rola pentru ficat
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 12

Ficatul este un produs secundar extrem de util și nutritiv. Familiarizați-vă cu rețeta pentru un vas incomparabil, chiar și cel care își îndepărtează nasul vrea să guste, în special copiii. O rochie de ficat blândă și parfumată este ideală pentru micul dejun și va fi onorabilă oaspete pe masa festivă, pentru că arată atât de delicios!

Ingrediente

Unt
65 g
Ceapă
2 buc.
Usturoi
2 căț.
Morcov
2 buc.
Sare
1 linguriță
Ficat de vită
1,5 кg

Gătire

  1. 1Ficatul tăiat în benzi mici. Roșiți câteva minute într-o tigaie groasă în ulei de ulei vegetal, apoi turnați aproximativ 1/3 ceașcă de apă și gătiți, amestecând ocazional.
  2. 2Uleiul, înmuiat la temperatura camerei, se amestecă cu brânza topită până când se obține o masă asemănătoare unei pastă cu o consistență uniformă. Se adaugă usturoiul, sarea, condimentele trecute prin presă.
  3. 3Morcovul de grătar, se toacă fin ceapa. Prăjește legumele timp de 6-8 minute într-un pic de ulei.
  4. 4Răciți ficatul cu legume printr-o mașină de tocat carne, condimentând dacă este necesar.
  5. 5Împărțiți o coală de pergament pe masă și puneți-o pe masa hepatică, dați-i o formă dreptunghiulară, tăiați marginile. Pe stratul rezultat, distribuiți un strat de paste și rulouri de brânză. Se pune în frigider timp de 2-4 ore.
Răciți și congelați rolați , serviți, tăiați în felii subțiri la un unghi, așa că va arăta chiar mai spectaculos. Ajutați-vă, nu uitați să împărtășiți-vă cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu