Rolă de dovlecei

Rolă de dovlecei
Тип: Gustări
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Este dovlecei și nu orice altă legume care este introdusă pentru prima dată în dieta copiilor sub vârsta de 1 an. Este vorba despre marele său beneficiu și hipoalergenitate. Una dintre cele mai nepretențioase legume, dovlecelul diferă aproape proporția ideal de conținut caloric scăzut și capacitatea de a oferi un sentiment de sațietate pentru mai multe ore. Redactorii " With Gust " au decis să acorde o atenție deosebită acestei legume. Nu vă sfătuim să vă prăjiți sau să scoateți dovleceii, să-i faceți un ingredient într-o tocană de legume sau o caserolă. Zucchini Roll este un fel de fel de mâncare de sezon excelent pe care aș vrea să îl împărtășesc astăzi.

Ingrediente

Usturoi
2 căț.
Bostănei
600 g
Praf de copt
1 linguriță
Ulei de floarea soarelui
2–3 lingură
Pătrunjel
1 tuffet
Mărar
1 tuffet
Gălbenuș
3 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

 1. 1Pregătiți aluatul. Dacă dovlecelul este tânăr, puteți lăsa pielea. Tăiați legumele pe o răzătoare mare. Adăugați sare și lăsați timp de 10 minute.
 2. 2În acest timp, dovlecelul va aloca sucul. Scurgeți-l și stoarceți masa de legume.
 3. 3Separați proteinele de gălbenușuri. Se adaugă gălbenușurile, făina, smântână și praful de copt la dovlecel. Ardeți întregul amestec.
 4. 4Bateți albul într-o spumă. Adăugați o treime din proteine ​​în amestecul de dovlecei și amestecați bine totul, trecând de jos în sus. Adăugați o altă treime din proteine ​​și amestecați. Deci, faceți ultima parte.
 5. 5Acoperiți foaia de copt cu pergament și ungeți-l cu ulei vegetal. Clătiți frunzele de patrunjel și împrăștiați pe pergament.
 6. 6Așezați ușor aluatul din dovlecei, astfel încât frunzele de patrunjel să rămână în poziție. Aliniați aluatul pe toată suprafața tăvii de coacere.
 7. 7Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Puneți tava în cuptor timp de 15-20 de minute.
 8. 8Scoateți tortul finit din cuptor cu pergamentul. Transferați-l într-un prosop uscat și lăsați-l timp de 30 de minute.
 9. 9Pregătiți umplutura în timp ce tortul se răcește. Se toarne mărarul și usturoiul. Adăugați-le la brânză de vaci și sare la gust.
 10. 10Separați pergamentul de tortul răcit. Ungeți tortul cu umplutura și răsuciți-o.
 11. 11Trimiteți ruloul la frigider timp de 2-3 ore. În acest timp, acesta va fi impregnat.
Nu este necesar să vă atașați la umplerea cărnii. Există multe alte opțiuni. Puteți restrânge rola cu pui sau carne tocată, morcovi sau ciuperci. Alegeți umplutura care vă place și pregătiți o varietate de gustări de dovlecel în sezonul de vară!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu