Rece fiert în cuptor

Rece fiert în cuptor
Тип: Gustări
Timpul: 70 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

În cartea culinară a bucătarului experimentat de carne, trebuie să fie neapărat carnea de porc cu mustar , coaptă în pergament. Carnea marinată se dovedește a fi atât de delicată încât este o plăcere să o tăiați, iar o aromă amețitoare este atât de tentantă pentru a încerca. Carne de porc fiartă de casă - felul de mâncare este simplu, dar foarte special. Totul depinde de condimentele pe care le-ați luat și de felul în care vă pregătiți. "Cu Gust" vă oferă o rezervă de ardei roșu, usturoi și muștar Dijon. Dacă doriți, puteți adăuga rozmarin și coriandru.

Ingrediente

Muștar
2 lingură
Carne de porc
1,5 кg
Usturoi
3 buc.
Sare
dor de gust
Praf de piper roșu
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați carnea cu sare, usturoi, piper și mustar, apoi înfășurați-o într-o peliculă de alimente și lăsați-o în frigider timp de 4 ore.
  2. 2Răspândiți o bucată de pergament și umeziți-l bine. Pe pergament (neapărat umed) puneți carnea și ridicați colțurile hârtiei, legând un fel de fascicul.
  3. 3Repetați același lucru cu a doua piesă de pergament (de asemenea umedă). Coaceți o oră la 200 de grade.
Produsul dvs. carne de porc fiartă acasă este gata! Nu numai că este importantă carnea, ci și sucul, care poate fi folosit ca sos. Datorită faptului că pergamentul închide strâns carnea de porc, nu veți pierde lichidul prețios, iar carnea va fi gătită în propriul suc. Acesta este idealul aperitiv și cea mai bună soluție pentru sandwich-cârnații nu pot fi comparate.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu