Rece de la curcan

Rece de la curcan
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Dacă hostessul dorește o holodtsa , nu poate fi înspăimântată de așteptarea plictisitoare de așteptat până când se pregătește bulionul, iar apoi jeleul se va îngheța. Ce pot spune despre familia mea, înfometat pentru carnea! Nu este vorba numai de o carne de vită rece de carne de vită sau de porc , care se dovedește deseori gustoasă, dar grasă. Probabil vă place reteta pentru o răceală din turcia de la "cu gust" . Transparent ca o lacrimă, carne și ...

Ingrediente

Usturoi
10 căț.
Ceapă
1 buc.
Morcov
1 buc.
Busuioc
dor de gust
Sare
1 lingură

Gătire

  1. 1Aripile se umple cu apă, se pun într-un incendiu și se aduce la fierbere. Se scurge apa clocotita si se toarna curcanul cu o noua portie de apa. Gatiti la foc mic timp de 4-5 ore.
  2. 2Adăugați ceapa decojită, morcovul, rădăcina de țelină, sarea, piperul și frunza de dafin în tigaie. Gătiți legumele până se înmoaie (aproximativ 1 oră).
  3. 3Îndepărtați aripile, ceapa, morcovii și țelina din bulion. Adăugați usturoiul tocit în tigaie.
  4. 4Tufuiți bulionul printr-un filtru fin. Apoi, acoperiti sita cu un tesut si strain-o din nou.
  5. 5Carnea este dezasamblată în fibre, ouă se fierbe, morcovii tăiați în petale pentru decorare.
  6. 6Puneți carnea, morcovii, ouăle pe o farfurie, decorați vasul cu o crenguță de busuioc. Umpleți cu bulion și expediați la frigider timp de 8 ore.
Chilliele din turcia sunt perfect combinate cu cartofi piure, orez și chiar dovleac tocată . Transmite această rețetă prietenilor tăi, chiar dacă ei o apreciază!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu