Puiul din sos de smantana

Puiul din sos de smantana
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 3

Din fileul de pui puteți găti o cantitate imensă de mâncăruri delicioase, calde și reci. Carnea de pui este combinată cu feluri de mâncare, sosuri și legume. În special delicioase se transformă pui, fiartă în smântână. Din aceasta, carnea devine fina, dar are o aroma cremoasa si un gust picant. Cea mai ușoară modalitate de a pregăti un fel de fel de fel de mâncare într-o multivarcă. Această rețetă ar trebui luată ca o notă, chiar dacă uneori este aproape imposibil să gătești ceva gustos și util. Și aici puteți să tăiați produsele, să le aruncați în multivarqua și să faceți propria lor afacere. Vase de pui nu te plictisesti!

Ingrediente

Sare
dor de gust
File de pui
3 buc.
Smântână
250 g
Busuioc
1 pic.
Koriandru
1 pic.
Mărar
1 tuffet

Gătire

  1. 1Tăiați fileul de pui. Rulați carnea în condimente, sare.
  2. 2Rotiți multivarkerul în modul "Coacere" sau "Prăjire", setați ora la 40 de minute.
  3. 3Se toarnă uleiul vegetal și se prăjește puiul într-o multivarcă închisă. Nu uitați să rotiți bucățile în mijlocul gătitului.
  4. 4Tăiați ceapa și adăugați-o la carne, gătiți încă 10 minute.
  5. 5Adăugați smântână, frunză de dafin, amestecați carnea și gătiți încă o jumătate de oră în modul "Quenching". Pui gata preparat cu marar tocat.
Ca o farfurie laterală la un astfel de fel de mâncare, orez fiert sau piure de cartofi este cel mai bun. Pui într-o multivarcă - cina ideală pentru întreaga familie.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu