Puieturi în stil coreean

Puieturi în stil coreean
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Ce poate fi mai gustos în timpul iernii decât ciupercile murate ? O masă festivă rară în regiunea noastră face fără ele. Uneori se adaugă la diferite feluri de mâncare pentru gust, dar sunt adesea consumate ca o gustare. Crezi că merită să gătești? Categoric da! Aceste ciuperci vă vor costa de 2 ori mai puțin decât ciupercile de magazin și vor fi de 3 ori mai delicioase. Principalul lucru pentru gospodine este timpul de gătit. Două minute - și sunteți liberi!

Ingrediente

Zahăr
1 lingură
Usturoi
5 căț.
Mărar
dor de gust
Morcov
0,25 buc.
Apă
250 мl
Oțet
2 lingură
Sare
1,5 linguriță
Susan
1,5 linguriță
Sos de soia
2 lingură
Pătrunjel
dor de gust
Koriandru
2 pic.

Gătire

  1. 1Curățați și spălați ciupercile. Trimiteți-o la tigaie cu apă clocotită. Adăugați frunza de dafin. Gatiti timp de 5 minute. Scurgeți apa.
  2. 2Pregătiți marinada. În 50 ml apă fierbinte, dizolvați sarea și zahărul, adăugați 200 ml apă fiartă rece, oțet, sos de soia și ulei vegetal.
  3. 3Puneți în marinadă usturoiul curățat și tăiat, felii verzi, ardei parfumat și negru, coriandru, prăjit într-o tigaie uscată de susan.
  4. 4Marinați șeptelul cu morcovi și lăsați-l peste noapte în frigider.
Distribuiți această rețetă minunată cu raportul perfect de ingrediente pentru marinadă. Apropo, iubitorii de gust pikant pot adăuga piperul bulgar. Dacă gătiți o mulțime de ciuperci murate, asigurați-vă că le păstrați în frigider.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu