Pui "Picasso"

Pui "Picasso"
Тип: Felul doi
Timpul: 95 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Rețetele populare pentru fileul de pui, de regulă, au mai multe opțiuni. Cu toate acestea, puiul "Picasso" este preparat folosind aceleași ingrediente. Se poate spune că acest fel de mâncare a fost păstrat în forma sa originală. Este greu de înțeles de ce a fost numit după faimosul artist și sculptor, dar Cu Gust are această explicație: mâncarea devine colorată și creează o imagine abstractă. Da, nu este vorba doar de un piept de pui copt , ci o operă de artă!

Ingrediente

Bouillon cub
1 buc.
Nucșoară
dor de gust
Ulei de măsline
2 lingură
Sare
dor de gust
Unt
1 lingură
Cașcaval
100 g
Ardei gras
3 buc.
Usturoi
3 buc.
File de pui
4 buc.
Ceapă
2 buc.
Apă
120 мl
Roșie
4 buc.

Gătire

  1. 1Strângeți brânza, tăiați inelele de ceapă și ardei grași, zdrobiți sau tăiați usturoiul și coajați roșiile de pe piele și mănâncați.
  2. 2Preîncălziți o tigaie cu cremă și ulei de măsline. Se arde piperul si se sare pieptul de pui, se prajesc de pe ambele parti si se pune pe o tava de copt.
  3. 3În aceeași tigaie, se prăjește ceapa până se înmoaie și puneți-o pe partea superioară a fileului. Apoi se prăjește piperul bulgar până se înmoaie și se pune pe ceapa.
  4. 4Pregătiți sosul. Se prăjește usturoiul, se adaugă apă. Țineți focul timp de două minute. Apoi adăugați roșiile, fierbeți timp de 5 minute. Se toarnă în cremă, se sfărâmă cuburile de bulion, piperul, sarea, se adaugă nucșoară și se menține focul timp de câteva minute. Umpleți sosul de sân cu ceapă și piper.
  5. 5Acoperiți foaia de copt cu folie și sigiliu bine pe toate laturile. Coaceți la 200 de grade timp de 30 de minute. Apoi scoateți tava de copt, scoateți folia și stropiți vasul cu brânză. Lăsați să se coace încă 15 minute.
File de pui cu brânză într-un sos de roșii va câștiga inima oricărui gurmand. Cubul de bulion cu ușurință pentru a înlocui 150 ml de bulion, dar trebuie să evaporați sosul la o consistență de densitate medie. Sângele în cuptor se va dovedi a fi licitată, cu note dulci, care vor da piperului bulgar. Bucurați-vă de priveliștea și gustul strălucitor al puiului "Picasso" cu prietenii dvs. - împărtășiți rețeta noastră cu ei!

Comentarii

  1. NinoGuism - 10:00, 12.10.2017
    В сети немало полезных статей о беременности и роддомах, но они какие-то неточные. Недостает названий перинатальных центров, адресов, рекомендаций настоящих врачей. А хотелось бы увидеть свежую информацию, важную в данном году – с новыми технологиями, ценами и новинками. Идеально, чтобы вдобавок и позновательная информация для будущих и настоящих матерей. Все это нашла собственно здесь. Точно, определенно, с образцами из реалистичной жизни, рассказами профессионалов. Нередко заглядываю на сайт, когда ребенок недомогает. <a href=http://mamatam.ru/tyumen-domashnie-rody-ponevole>роды тюмень</a>

Lasă un comentariu