Pui în sos picant

Pui în sos picant
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Dacă încercați să țineți cont de figura, atunci știți că trebuie să includeți fileul de pui în dieta voastră. Satisface perfect pofta, nu se depozitează pe șolduri și furnizează mușchilor o cantitate mare de proteină. Pentru ca carnea de pui să nu fie uscată, este important să știm cum și cât trebuie să fie gătită. O astfel de rețetă pentru fileul de pui va avea un loc special în inima ta, deoarece carnea se dovedește a fi întotdeauna foarte delicată și suculentă.

Ingrediente

Muștar
2 lingură
File de pui
500 g
Miere
1 lingură
Pătrunjel
0,5 legătură
Ketchup
7 lingură
Mazăre
200 g
Ulei de măsline
2 linguri
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Spălați fileul de pui, uscați-l cu un prosop de hârtie și tăiați în bucăți mici. Se prăjește carnea într-o tigaie în uleiul de măsline timp de 10 minute.
  2. 2Adăugați mazărea verde dezghețată, muștarul Dijon, 2 lingurițe de ketchup și sare la gust. Puneți fileul de pui la foc mic pentru încă 5-7 minute.
  3. 3Într-un castron separat, amestecați 5 linguri de ketchup cu miere și patrunjel mărunțit, puneți fileul de pui în sosul cu mazărea și amestecați bine totul.
  4. 4Luați un vas de coacere, ungeți-l cu 1 lingura de ulei de măsline și adăugați în el fileul de pui prăjit cu mazăre. Trimiteți formularul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 10-15 minute până când se formează o coajă rumenă.

Felicitări, oferta piept de pui cu mazăre verde este gata . Dacă doriți ca carnea să fie mai ascuțită, puteți să o pre-marinați în sos de soia cu miere și ketchup picant. Bon apetit! Nu uitați să salvați rețeta în marcaje și să le împărtășiți prietenilor!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu