Pui în pâine de pita

Pui în pâine de pita
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Pui, copt în întregime , - o mâncare apetisantă care poate transforma o cină obișnuită într-o vacanță. Acest pui se dovedește a fi mult mai sărac decât coapsele sau tibia preparate separat; și care este doar pentru a fi prăjite crustă crustă ... Sună la fel de apetisant cum arată! Printre numeroasele moduri de a coace, pui în lavash merită o atenție deosebită. În timpul gătitului, partea superioară a pâinii pita se transformă într-un cip crocant, iar la partea de jos pâinea este înmuiată cu sucuri, absoarbe aroma păsărilor de curte coapte. Este frumos să rupă o bucată de lavăș și să dăm în sosul rezultat. Delicios!

Ingrediente

Pită
4 buc.
Sare
dor de gust
Roșie
2 buc.
Pui
1 buc.
Cașcaval
150 g

Gătire

  1. 1Gatiti carnea de pui cu sare si piper, daca doriti, adaugati condimentele preferate, sosul de soia sau smantana. Lăsați carcasa să se marineze timp de o oră.
  2. 2Tomatele și brânza tăiate în cuburi, se pun în pui. Coaseți abdomenul cu fire sau fixați cu scobitori.
  3. 3Acoperiți foaia de copt cu folie. Puneți în mijlocul pâinii pita o cruce pe cruce, uleagă-o.
  4. 4Puneți carnea de pui pe lavă și împachetați-o ca pe o peliculă, topul cu o foaie de folie.
  5. 5Trimiteți puiul într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 1-1,5 ore, în funcție de mărimea păsării. Cu 10 minute înainte de terminarea coacerii, folia trebuie îndepărtată pentru a obține o coacere de aur.
Dați vasul puțin să se răcească, tăiați pâinea de pita și serviți-l la masă în loc de pâine. În același fel, puteți coace un pui într-un aluat brut, perfect pentru un astfel de caz drojdie de mestecat sau proaspăt. Bon apetit! Nu uitați să împărtășiți ideea cu prietenii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu