Pui de carne de pui

Pui de carne de pui
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Privind matrițe pentru cupcakes , întotdeauna doriți să fanteziți despre umplerea lor. Primul lucru care vine în minte, desigur, este desertul. După cum sa dovedit, și mezelurilor a lua pe ei de succes, -baked, delicioase cu aspect pui briose - fel de mancare foarte delicat, care combină ușurința de carne de pasăre, brânză și aromă de cremă de coaja de la verde.. Ele sunt bune ca o gustare independentă și ca o completare a garniturii. Buchetele sunt pregătite relativ repede. Pregătirea va dura mai mult timp decât coacerea, dar aceasta este doar prima dată, doar obișnuită.

Ingrediente

Cașcaval
250 g
File de pui
2 buc.
Lapte
0,5 pahar
Curry
dor de gust
Ouă
2 buc.
Maioneză
2 lingură
Făină de grâu
0,5 pahar
Smântână
2 lingură
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Fileul de pui fierbe și dezasambla în fibre.
  2. 2Se toarna brânza pe un rastel, se amesteca cu lapte, se adauga smantana, maioneza si oua. Se adaugă piperul și condimentele pe gust.
  3. 3Combinați filetul de pui cu amestecul, adăugați verdele tăiat și făină.
  4. 4Răspândiți masa pe forme pentru cupcakes și trimiteți-le la cuptorul încălzit la 180 de grade. Coaceți timp de 20 de minute.
Apetitorul cu apetit te va ajuta rapid când trebuie să gătești ceva picant într-un timp scurt. Cu umplutură, experimentați: adăugați roșii, ciuperci, piper bulgar și așa mai departe și împărtășiți-ne cu noi! Salvați rețeta pentru a fi la îndemână la momentul potrivit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu