Pui cu semințe de susan

Pui cu semințe de susan
Тип: Felul doi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Aceasta este una dintre opțiunile pui teriyaki . Numele său neobișnuit pentru feluri de mâncare se datorează sosului cu care să servească puiul. Termenul complex "teriyaki" unește în sine, în același timp, trei cuvinte: să prăjească, să strălucească și să facă zahăr. Desigur, fiecare bucatar are propria sa interpretare a sosului oriental. Cineva adaugă miere în loc de zahăr. Alții îmbunătățesc gustul de suc de portocale și ghimbir. Câți bucătari, atât de multe rețete posibile sos . Câte rețete, atât de multe opțiuni teriyaki pui. Suntem încântați să vă oferim unul dintre ei. În opinia noastră umilă, este unul dintre cele mai de succes.

Ingrediente

Vin alb sec
80 мl
Zahăr
1 lingură
Sos de soia
2 lingură
Coapsa de pui
0,5 кg
Sare
dor de gust
Susan
dor de gust

Gătire

  1. 1Pregătiți puiul. Separați carnea de os. Tăiați-l cu sare.
  2. 2Pregătiți sosul teriyaki. Luați cratița, turnați sosul de vin și sos de soia. Adăugați zahăr la amestec și gătiți la foc mediu timp de 10 minute. În acest timp sosul trebuie să se îngroaie.
  3. 3Luați tigaia de teflon și coaceți coapsele de pui în ea. Carnea gata trebuie acoperită cu o crustă de aur. Puneți puiul la o parte și lăsați-l să se răcească puțin.
  4. 4Se taie carnea ușor răcită. Se toarnă cu sos și se presară cu semințe de susan. Gata!
În Japonia, pui teriyaki este servit pe o frunză de varză ușor arsă. Garnitură se servesc tăiței sau orez. Puteți alege opțiunea de decorare. Aceasta este una dintre cele mai simple căi de a face carnea pe care o mâncați aproape în fiecare zi, mai suculentă și mai gustoasă. Dacă știți alte variante ale unei astfel de rețete, asigurați-vă că vă împărtășiți cu noi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu