Pui cu piper

Pui cu piper
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Ardeiul umplute este un fel de mâncare tradițională a bucătăriilor bulgare, moldovenești, românești și chiar azeră. Conform rețetei clasice, piperul bulgar este umplute cu carne tocată de carne de vită sau de carne de oaie, uneori se adaugă orez și roșii rase. După aceasta, piperul este fiert într-o cratiță. "Cu Gust" vă oferă să pregătiți ardeiul umplute într-un mod complet diferit. Pentru umplutura veti avea nevoie de carne de pui, iar piperul nu ar trebui sa fie fiert, ci coaceti in cuptor impreuna cu umplutura.

Ingrediente

Sare
dor de gust
Roșie
2 buc.
Morcov
1 buc.
Condimente pentru pui
dor de gust
Ceapă
2 buc.
Cașcaval
100–150 g
Ardei gras
4–5 buc.
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Ardei iute se taie în jumătate, astfel încât pe fiecare jumătate a tulpinei să rămână o parte. Scoateți semințele și membranele.
  2. 2Grind ciuperci și ceapă, grătar morcovi, tăiați puiul în cuburi mici.
  3. 3Roșiile se scufundă în apă clocotită timp de un minut, apoi se îndepărtează din acestea coaja și se taie în bucăți mici.
  4. 4Îndepărtați brânza și tăiați verdele.
  5. 5Apoi puneți piperul în apă fierbinte timp de aproximativ 3 minute. Scoateți-o și lăsați-o să se răcească puțin.
  6. 6Într-o tigaie pâlpâie ușor ceapa cu morcovi, se adaugă ciupercile și se prăjește până se pregătește.
  7. 7După aceasta, adăugați pui, roșii, verdeață, condimente, sare și piper negru.
  8. 8Se amestecă toate ingredientele și se pune în continuare timp de încă 5 minute. Apoi adăugați jumătate din brânza rasă și opriți căldura.
  9. 9Ungeți tava pentru copt cu ulei vegetal sau acoperiți-o cu pergament și puneți pe el jumătăți de piper. Umpleți-le cu o umplutură și trimiteți-le la cuptor, încălzită la 180 de grade, timp de 30 de minute.
  10. 10După o jumătate de oră, scoateți ardeiul, presărați cu brânză rămasă și trimiteți-l din nou la cuptor timp de 10 minute, astfel încât brânza să se înrăutățească ușor.
Ardeiul de pui , gătit în conformitate cu această rețetă, vă va surprinde plăcut pe cei dragi cu unicitatea. Salvați rapid această rețetă ardei umpluți în marcaje și nu uitați să o trimiteți prietenilor !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu