Puff Carne

Puff Carne
Тип: Gustări
Timpul: 360 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 4

Salata de patiserie de casă va fi punctul culminant al festive cut meat . De ce să cumpărați produse semifabricate de calitate discutabilă, atunci când există un mod minunat de a vă pregăti un astfel de tratament? Și cum să faceți acest lucru, veți fi încântați să-i spuneți Cu Gust . La prima vedere, acest fel de mâncare va fi capabil să stăpânească doar o amantă cu experiență și răbdare, dar credeți-mă, gătitul este mult mai ușor decât pare. Procesul în sine va dura aproximativ o oră, restul timpului va merge la marinarea sub presă și coacerea.

Ingrediente

Cimbru
2,5 linguriță
Ardei gras
0,5 buc.
Muștar
0,5 linguriță
Sos de soia
2 lingură
Zahăr
50 g
Piper negru (măcinat)
1,5 linguriță
Gelatină
1 linguriță
Oțet de cidru de mere
1 linguriță
Rozmarin
0,5 linguriță
Limba de porc
2 buc.
Praf de usturoi
1 linguriță
Carnație
5 buc.
Usturoi
2 căț.
Slănină
200 g
Busuioc
1 linguriță
Apă
1 l
Sare
120 g

Gătire

 1. 1Alegeți o felie largă de grăsime: va servi ca bază pentru viitorul cărnii de puf. Tăiați-o în lungime în trei părți.
 2. 2În apă, se adaugă 100 de grame de sare, zahăr, rozmarin, frunze de dafin, boabe de ardei parfumate și negre și inflorescențe de cuișoare. Puneți amestecul pe foc, aduceți la fierbere, apoi îndepărtați brânza și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.
 3. 3Sânii și baconul se înmoaie în saramură timp de 2-3 zile. O dată pe zi, untul și carnea trebuie să fie transformate.
 4. 4Se fierbe limba până la gătit, se coajă și se taie în felii.
 5. 5Pulpă de limbă, piper bulgar și usturoi tăiat în cuburi, se amestecă. Adăugați un vârf de sare, gelatină, 1,5 lingurițe. cimbru și piper, se amestecă bine din nou.
 6. 6Apoi pregătiți sosul. Se amestecă 20 g de sare, 1 lingură de ceapă. cimbru, busuioc, usturoi uscat, muștar, sos de soia și oțet de cidru de mere.
 7. 7Pieptul și untul se scot din saramură, se usucă cu prosoape de hârtie.
 8. 8Creșteți grăsimea cu sos, puneți sebumul deasupra, mulați. Apoi, puneți limba, umblați pe ea cu o perie și sos, acoperiți cu un al doilea strat de grăsime, unsoțiți din nou.
 9. 9Apoi, puneți un amestec de la punctul 5, acoperiți carnea stratificată cu un strat de grăsime jupuit în sus.
 10. 10Ungeți vasul cu sosul, legați-l ușor cu un fir sau puneți-l într-o grătare pentru coacere.
 11. 11Împachetați carnea cu hârtie de copt și folie, puneți-o sub presă și lăsați-o peste noapte în frigider.
 12. 12Așezați carnea într-o folie cu o presă de aer (de exemplu, un capac din fontă) în cuptor, încălzită la 80 de grade timp de 5 ore. Refrigerati carne fara a scoate presa.
Apetisant în aparență, parfumat și carne picantă nu va lăsa pe nimeni indiferent, ci o impresie specială pe care un astfel de fel de mâncare o va produce bărbaților . Pregătiți o astfel de gustare delicioasă merită cel puțin o dată, așa că vă recomandăm să păstrați rețeta în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu