Produse de patiserie arabe

Produse de patiserie arabe
Тип: Alte
Timpul: 50 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 15

Aluatul arab A'jineh Mwarraqah - este ceva! Valoarea sa principală este că poate fi achiziționată pentru o utilizare ulterioară, iar apoi, dacă este necesar, să ia tot ce este necesar, să se dezghețe și să folosească așa cum spune imaginația. Gătit din ea - o plăcere: moale, plastic, se întinde perfect și nu se rupe. Tot ceea ce se poate coace, se dovedește delicios, satisfăcător și neobișnuit, aluatul arabil este o felie de fulgi, iar produsele sunt în general înfundate, dar procesul de gătire este diferit, iar tăblițele sunt făcute câte o bucată. Este foarte convenabil: cât de mult aveți nevoie pentru a coace, de exemplu, pirozhki, atât de mult și blanks luat.

Ingrediente

Unt topit
300 g
Ouă
2 buc.
Sare
2 linguriță
Apă
400 мl

Gătire

  1. 1Siftați făina, adăugați sare, amestecați. În făină face un gol, sparge ouă acolo, se toarnă în 2 linguri. l. ghee lichid și apă caldă. Frământați aluatul (nu trebuie să se lipiască). Acoperiți cu un prosop și lăsați timp de 2 ore.
  2. 2Alăturați aluatul în 3 părți egale, scoateți din el cârnați suficient de groși, fiecare dintre care tăiați în 10 bucăți.
  3. 3Pe suprafață, pătată cu unt topit, rostogoliți fiecare bucată într-un tort de mărimea unei farfurie. Răspândiți partea superioară a tortului plat cu ulei. Împărțiți tortul în jumătate și puneți-l pe o farfurie. Faceți același lucru cu celelalte prăjituri, plierea într-o grămadă pe farfurie. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați-l timp de 30 de minute.
  4. 4Fiecare bucată de pâine pe balanță se întinde în direcții opuse. Rolați ruloul de bandă rezultat. Rolați rolele într-un recipient (sau o pungă pentru înghețare) și trimiteți-l la congelator.
  5. 5Dacă este necesar, scoateți blanurile din congelator (de preferință cu o noapte înainte) și deplasați-le la raftul inferior al frigiderului. În caz de urgență, aluatul poate fi decongelat și la temperatura camerei: aproximativ o oră puteți începe coacerea.
Și poți găti mult dintr-un astfel de test. Ideal pentru samsa , prăjituri dulci, butoaie de gustare, tubule cu diverse umpluturi ... Pregătiți-vă și vă rog să vă aduceți prieteni cu noi capodopere, nu uitând ocazia de a împărtăși o rețetă!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu