Praz în șuncă

Praz în șuncă
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Oferim o rețetă gustări calde , care arată neobișnuit și are un gust neobișnuit. Surprindeți cei care mănâncă la masa festivă, dați impresii noi la weekend-ul cină.

Prazul în bacon - sună intrigant, nu-i așa? Apropo, vinde praz pe aproape fiecare colț și la un preț accesibil, dar în Roma antică, de exemplu, ar putea permite doar celor bogați. Prazul are un gust delicat, după tratamentul termic devine moale, dar continuă să rămână în formă. Saturate cu aroma și sucul de șuncă , se transformă într-o gustare nespus de apetisantă. Profitați de acest moment, răsfățați-vă!

Ingrediente

Gălbenușuri
1 buc.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Bacon
200 g
Cașcaval
100 g
Praz
600 g
Muștar
1 lingură
Usturoi
2 căț.
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1O parte albă a tulpinilor de praz tăiat în bucăți în lungime de 8-10 centimetri. Se fierbe în apă fiartă sărată timp de 15 minute. Puneți zgomotul pe placă, lăsați apa să se scurgă complet.
  2. 2O parte albă a tulpinilor de praz tăiat în bucăți în lungime de 8-10 centimetri. Se fierbe în apă fiartă sărată timp de 15 minute. Puneți zgomotul pe placă, lăsați apa să se scurgă complet.
  3. 3Fiecare bucată de ceapă înfășoară o bandă de slănină și se pune într-o formă, pătată cu o cantitate mică de ulei vegetal. Trimiteți-l în cuptor timp de 10 minute la 180 de grade. Se presară cu brânză rasă, apoi se întoarce forma în cuptor timp de încă 10-12 minute.
  4. 4Pentru sos, fire de gălbenuș cu muștar, se adaugă usturoi zdrobit, piper, sare la gust, se toarnă în ulei vegetal. Se amestecă până se îngroașă cu smântână.

Răspândiți gustările aromate pe plăci, de exemplu, pentru a piure de cartofi , turnați un sos picant. Gustul este inexprimabil. Vă sfătuim să încercați să împărtășiți impresiile cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu