Prăjitură regală

Prăjitură regală
Тип: Deserturi
Timpul: 45 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

Dacă doriți să coaceți   ceva delicios din  brînză, atunci vă sfătuim să alegeți   prăjitura regală   Ea are o consistență deosebit de delicată. Acest desert este adorat de toate gospodinele, deoarece procesul de gătit este destul de simplu și necesită puțin timp pentru pregătire. Acest tip de minunat poate fi pregătit pentru copiii care nu prea preferă brînza. Ei nici nu vor bănui   că aceasta   este prezentă în această delicatesă.

Ingrediente

Ouă
4 buc.
Zahăr
0,75 pahar
Făină de grâu
1,5 pahar
Unt
110 g

Gătire

  1. 1Bateți ouăle cu zahăr. Adăugați brânza și amestecați totul bine.
  2. 2În alt vas puneți 100g de unt.Treptat adăugați făina cernută.Pisați cu mâinile până obțineți o masă omogenă.
  3. 3Se unge cu tava de copt cu 10 g de unt. Puneți jumătate de aluat pe fundul tavei.Desupra se adaugă brânza, se nivelează.Se aplica, apoi, restul aluatului.
  4. 4Desertul se pune la copt pe 30 de minute.Cuptorul trebuie să fie în prealabil incalzit până la 180 grade.Prăjitura e gata atunci când se mărește în volum și devine aurie.

Acest tip de mîncare  se dovedește a fi deosebit de delicios și rapid de pregătit, care nu răpește   mult timp  gospodinelor.Și  într-adevăr, această prăjitură cu brînnză  poate fi propusă  fără ezitare la masă regală, pentru că ea merită!

 

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu