Prăjitură cu varză și carne tocată

Prăjitură cu varză și carne tocată
Тип: Felul doi
Timpul: 90 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Din ce în ce mai des, împrumutăm rețete de mâncăruri populare în țările vecine. Cineva este încântat de bucătăria estică, alții ca tradițiile europene. Există, de asemenea, acei care, în general, se transferă pe alt continent în căutarea unui lucru original. Dacă sunteți unul dintre ultimii, vă sugerăm să vizitați Malta împreună cu noi . S-a dovedit că localnicii adoră felul din mâncare de varză și carne tocată. La noi, este varza umpluta, la ei - placinta originala care se serveste cu sos fierbinte. Gospodina adevarata va vedea în această rețetă un plus imens: de ce răsuciți 30 de sarmale mici, dacă puteți găti una mare? Utilizați ideea!

Ingrediente

Parmezan
50 g
Orez
120 g
Vin roșu
50 g
Ceapă
2 buc.
Morcov
1 buc.
Usturoi
2 căț.
Piper mirositor
1/2 linguriță
Piper negru (măcinat)
1 linguriță
Bacon
200 g
Varză
1 buc.
Pătrunjel
1 legătură
Ulei de măsline
2 linguri
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Fierbeți orezul. Lăsați-l să se răcească.
  2. 2Se fierbe apa. Sărați-o. Puneți varza în recipient. Așteptați până când frunzele se înmoaie puțin. Transferați apa într-un alt recipient. Îndepărtați cu grijă cele 8 frunze. Tăiați coastele groase, puneți-le deoparte.
  3. 3Restul căpăținei este fiartă în apă, care a fost lăsată înainte. Scoateți tulpinile dure. Tăiați varza.
  4. 4Preîncălziți uleiul de măsline în tigaie. Se toarnă 1 ceapă tăiată. Se prăjește până devine transparentă. Adăugați varza. Înăbușiți timp de 7 minute. Tăiați baconul în cuburi. Se toarna la ceapa. Așteptați 2-3 minute. Lăsați umplutura deoparte.
  5. 5Preîncălziți uleiul. Se presară o ceapa și morcovii tăiați fin. Se prăjește timp de 7 minute. Adăugați carnea tocată. Gătiți până când carnea devine rumenă. Se adaugă usturoiul tocat, patrunjelul, vinul, sarea și piperul în tigaie. Se amestecă. Țineți aragazul timp de încă 2 minute. Scoateți de la foc.
  6. 6Se amestecă totul cu brânză rasă și orezul fiert. Lăsați umplutura deoparte.
  7. 7Luați vasul de copt. Lubrifiați fundul și pereții cu ulei. Puneți cea mai mare frunză de varză la fund. Așezați foile rămase pe pereți. Pune umplutura din varză și bacon, apoi - tocatura de vită. Așezați frunzele peste umplutura, astfel încât să fie complet acoperită. Apăsați ușor de tot. plăcintă varză plăcintă umplutura
  8. 8Setați temperatura la 180 ° C. Coaceți un timp de 60 de minute. Scoateți din cuptor, așteptați să se răcească, se răstoarnă și se servește.

Când întoarceți prăjitura, foaia care se afla pe fundul vasului de copt va fi pe partea de sus și se va asemăna cu un copac ramificat. Puteți turna peste prăjitură sos de roșii . Deci, acest miracol cu ​​carne tocată este și mai delicios. În timp ce alții coc plăcinte cu o mulțime de aluat și doar câteva linguri de umplutură, puteți încerca invers. Încercați și partajați rețeta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu