Prăjitură cu brânză

Prăjitură cu brânză
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Una dintre cele mai frecvent utilizate tipuri de brânzeturi din țările slave este brynza . Densitate mare, culoare albă caracteristică, gust luminos de produs de lapte fermentat - pentru asta ne place acestă brânză. De aceea este un produs frecvent pe masa noastră. Vă vom spune un secret: puteți folosi brânză pentru a găti un număr mare de feluri de mâncare. Unii dintre voi vor fi foarte surprinși! Pesele și plăcinte, salate, khachins, supe, rulouri cu brânză - totul este atât de delicios!

 

Prăjitura de brânză este doar una dintre multele opțiuni, dar este apetisant grozav. Combinația de usturoi și verdeață face ca felul de coacere să fie mai aromatizant și mai gustos. Dar suficiente cuvinte, merită o dată gătite, pentru a vă asigura că toate cele de mai sus sunt adevărate.

Ingrediente

Brânză
200 g
Maghiran
doar de gust
Usturoi
2 căț.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Foietaj
250 g
Ouă
1 buc.
Gălbenuș
1 buc.
Smântână
2 lingură
Verdeață
1 tuffet
Unt
2 lingură

Gătire

  1. 1Începeți procesul cu umplutura. Spălați o grămadă de verdeață și tăiați-o fin. După aceea, se curăță usturoiul din coji și se trece denticulele prin presă.
  2. 2Într-un recipient separat, amestecați brânza cu o furculiță normală. Alternativ, puteți să-l radeți pe răzătoare.
  3. 3Adăugați usturoiul și apoi verdele într-un recipient cu brânză. Se amestecă ingredientele. De asemenea, adăugați piper și marjoram.
  4. 4Batei oul într-un recipient separat și apoi turnați amestecul de ou în umplutură. Încă o dată, amestecați totul cu totul.
  5. 5Adăugați în masa totală de 2 lingurițe de smântână (conținut de grăsime 20%). Și se amestecă din nou.
  6. 6Luați patiseria deja pregătită sau pregătiți casa. Scoate-o. Grosimea formării trebuie să fie de aproximativ 3 mm.
  7. 7Acum puneți umplutura peste aluat. Rotiți ruloul. Asigurați-vă că este suficient de strâns. Tăiați ruloul în 8 bucăți identice.
  8. 8Luați formularul. Ungeți-l cu 1 lingură de unt. Acum puneți bucățile de felii de tort în sus. Bucata de plăcintă ar trebui să fie aproape unul de celălalt destul de strâns.
  9. 9Luați 1 gălbenuș, 1 lingură de smantana si 1 lingura. de unt. Bateți acest amestec cu o măturică și ungeți-l cu un tort.
  10. 10Setați temperatura cuptorului la 170 ° C. Prăjitura se coace timp de 30 de minute.

Apetisant, nu-i așa? Și chiar dacă umplutura nu e, dar ce e de delicios și satisfăcător. O bucată de prăjitură poate fi luată împreună cu dvs. pentru la serviciu dacă țineți gustări între mesele de bază. Este mult mai util decât barele și cipsurile, sunteți de acord? Coaceți, lăsați comentarii și împărtășiți o nouă rețetă prietenilor.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu