Porumb de porumb pe lapte

Porumb de porumb pe lapte
Тип: Garnituri
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Imaginați-vă doar o combinație de porumb și o excelentă brânză de brânză . Probabil deja a vrut să guste felul în care sunt conectate aceste produse. În acest caz, ar trebui să te uiți la pagina cu bucătăria georgiană. În Georgia, este obișnuit să se trateze oaspeții cu terci de porumb scump, cu o tentă de brânză cremă. Există mai multe tipuri de aceste feluri de mâncare: Gomi, elarzhdi sau chemkva . Despre ultimul de azi și spuneți "Cu Gust" . Bucătarii recomanda gătit cu un chemkvu tânăr Imereti brânză , dar nu este atât de ușor de a găsi cel mai apropiat magazin. Anticipând întrebări cititor noastre, răspunsuri care înlocuiesc brânza specificat poate fi orice soluție salină, suluguni potrivite, cuve, Adyghe sau href="https://sovkusom.ru/recept/domashnyaya-mocarella/"> .

Gătire

  1. 1Se fierbe laptele, se reduce căldura la minimum. Branza de brânză pe o răzătoare mare și adăugați laptele. Se amestecă continuu, aduce masa într-o consistență omogenă - lăsați brânza să se topească complet.
  2. 2Adăugați treptat făină și gătiți încă 10-15 minute până când fierbeți. Este necesar să se sature chymond cu prudență, deoarece brânza în sine este sărat.
Dați terciului un pic să stea și să serviți ca un al doilea curs cu sos bazhe . Bon apetit! Dacă vă place rețeta, nu uitați să o salvați în marcaje.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu