Porc de porc uscat

Porc de porc uscat
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Bucătarii italieni sunt maeștri în pregătirea delicatetelor delicioase din carne . Și dacă prosciutto-ul a câștigat de mult inimile și stomacurile gurmanzilor, atunci pieptul uscat din arsenalul bucătăriei italiene a rămas fără merite fără recunoaștere universală. Deci, cunoașteți-vă: acest tratament se numește în țara de origine pancetta arrotolata și este o rolă picantă din piept de porc cu un strat bun de grăsime . Slicați pancetta cu felii subțiri aproape transparente și serviți la vin. Un caz unic când baconul este combinat cu o băutură, în care mai puțin de 40 de grade puternice.

Ingrediente

Maghiran
0,5 linguriță
Sare nitrită
1 lingură
Zahăr
1 linguriță
Cimbru
3 buc.
Boia de ardei
0,5 linguriță
Praf de usturoi
0,5 linguriță
Sare
1 lingură

Gătire

  1. 1Se taie ramurile de cimbru (dacă nu proaspete, se usucă), se amestecă cu usturoi uscat, piper, maghiran, boia de ardei.
  2. 2Adăugați amestec de zahăr, sare și nitrit. Îndoiți temeinic pieptul fără piele pe toate părțile și înfășurați-l cu film de alimente sau puneți-l într-o pungă cu un dispozitiv de fixare.
  3. 3Trimiteți pieptul în frigider timp de o săptămână, în timp ce acesta ar trebui să fie întoarsă în fiecare zi.
  4. 4Scoateți pieptul din sac, clătiți sarea sub apă curgătoare și scurgeți. Împingeți pieptul cu role, înfășurați în tifon și legați strâns un fir gros.
  5. 5Așezați rola într-un loc răcoros și uscat. În astfel de condiții, pieptul va dispărea timp de 2 săptămâni. Timpul poate varia în funcție de condițiile meteorologice: umiditatea excesivă încetinește procesul de gătit, urmăriți cu atenție delicatețea viitoare.
  6. 6În cazul mucegaiului, acesta trebuie îndepărtat imediat cu o cârpă înmuiată în oțet de mere sau de struguri.
La sfârșitul unei aștepțiri lungi veți primi o recompensă - aproximativ 700 de grupe de piele uscată uscate . Se taie cu un slicer sau un cuțit ascuțit și du-te pentru ochelari, și, de asemenea, scoate o sticlă de semisweet ... Gustos! Asigurați-vă că împărțiți rețeta cu prietenii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu