Plyatsok

Plyatsok
Тип: Deserturi
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

După cum arată practica, deserturile cu nume neobișnuite sunt destul de ușor de pregătit. Și aceste nume nu sunt obișnuite decât pentru noi, dar acasă nu sunt percepute ca ceva extraordinar. Dar aici, dandy , patiseria tradițională poloneză, mereu especială. Toate datorită conotului, luminii și neobișnuitei. Aceasta este o opțiune de coacere, care într-adevăr poate fi atribuită vacanțelor tratate . Și cel mai important, poate fi coaptă în orice moment al anului: nu aveți nevoie de fructe de padure proaspete proaspete, suficiente borcane de gem preferate.

Ingrediente

Margarină
250 g
Amidon
1 lingură
Ouă
6 buc.
Smântână
4 lingură
Praf de copt
1 lingură
Pudră de cacao
1 linguriță
Mac
150 g
Unt
250 g
Zahăr
450 g

Gătire

 1. 1Se toarnă un pahar de mac într-o cratiță, se toarnă cu apă și se fierbe la foc mic timp de 20 de minute. Evacuați excesul de lichid.
 2. 2Răciți semințele de mac. Se adaugă 1 ouă, 75 g zahăr, amidon și 1 lingură. l. unt.
 3. 3Separați proteinele de gălbenușuri. Găiați 5 gălbenușuri cu 150 de grame de zahăr. Adăugați smântână și margarină moi la amestec. Se amestecă totul bine până se formează o masă omogenă.
 4. 4Se amestecă făina cu praful de copt. Adăugați acest amestec uscat la masa ouălor. Frământați aluatul. Se va dovedi lipicios. Nu dați-i ispitei și nu adăugați mai multă făină. Trimiteți aluatul la frigider.
 5. 5Luați 5 proteine ​​și bateți-le până când spuma. În timpul biciuirii adăugați treptat 225 grame de zahăr. Când ingredientele sunt deja biciuite, adăugați jeleul.
 6. 6Scoateți aluatul din frigider și împărțiți-l în două părți. Luați un vas de copt, ungeți-l cu unt și acoperă cu pergament. Puneți o parte din aluat într-o matriță, distribuiți-o pe fund și fuste mici.
 7. 7Puteți utiliza orice blocaje dacă nu există prune. Dar nu ar trebui să fie prea groasă și foarte dulce. Este mai bine să dai preferință gemului cu sourness. Ungeți aluatul cu jumătate din blocaj, iar în partea superioară se află jumătate din umplutura cu macule mici.
 8. 8Umpleți golurile între albii biciuți de mac.
 9. 9Preîncălziți cuptorul la 160 ° C și trimiteți tortul până când albii biciuiți sunt aurii în exterior, dar în interior moi.
 10. 10Faceți același lucru cu cel de-al doilea tort.
 11. 11Pregătiți crema. Se amestecă 200 g unt, 400 g lapte condensat și 1 linguriță. cacao.
 12. 12Când prăjiturile sunt reci, ungeți-le cu cremă și îndoiți în interiorul lor. Puteți să ungeți tortul cu un strat subțire de cremă obținut din lapte condensat.
 13. 13Trimiteți placinta finită la frigider timp de 2 ore. Înainte de servire, tăiați-o în felii.
Așezați macul și vărsați aluatul cu veverițe, încercați să adăugați nuci sau stafide. Eliberați-vă de fantezie, chiar dacă urmați cu strictețe rețeta. Mulți coaceți plăcinte cu fructe proaspete . Dar dacă nu există astfel de oameni în casă, acest lucru nu înseamnă că nu veți putea să coaceți un desert delicios. Bucurați-vă prietenii și bucurați-vă!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu