Placinta tiroleză

Placinta tiroleză
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Câte rețete pentru plăcinte de fructe de pădure au apărut! De asemenea, ați observat? Sezonul promovează apariția de idei noi și combinații neobișnuite. Vreau să încerc cele mai diferite produse de patiserie - căpșuni, zmeură, cireșe ... Și apoi, vă rugăm să papilele gustative, alegeți opțiunea pentru care puteți îngheța legenda yagod.Kak mai mare, reteta originala tort tirolez a devenit, datorită populare la regele Austriei Franz Joseph. În timpul vânătorii din vecinătatea Tirolului, întreaga lui suită a fost pierdută în pădure complet fără hrană. După multe peripeții călători în cele din urmă a ajuns la casa unde gazda regaled plăcintă regele Berry. Și-a plăcut atât de mult produse de patiserie încât a ordonat familiei să furnizeze la curte deserturi. Revizuirea « gust » oferă cititorilor săi să încercați una dintre cele mai delicioase prăjituri tiroleze cu o cireasa.

Ingrediente

Apă
200 g
Zahăr
350 g
Ouă
4 buc.
Gelatină
23 g
Unt
50 g
Praf de copt
1 linguriță
Cireșe
500 g

Gătire

 1. 1Porniți cuptorul și încălziți-l la 180 ° C.
 2. 2Luați un castron profund și amestecați în el ouăle cu zahăr (200 g) într-o spumă luxuriantă și densă, ca o cremă.
 3. 3Într-un castron separat, amestecați praful de copt cu făină. Apoi introduceți ușor acest amestec uscat în masa ouălor. Trebuie să introduceți cât mai mult cu putință: cu cât o faceți mai încet și cu atât mai puțin frământați, cu atât mai splendid va fi biscuiții.
 4. 4Se topește untul, se răcește la temperatura camerei și se intră treptat în aluat.
 5. 5Luați o farfurie de coacere și acoperiți partea inferioară cu hârtie de pergament. Se toarnă aluatul din castron în matriță și se trimite să se coace timp de 20 de minute. Când biscuiții sunt gata, trebuie să se răcească complet. Și chiar mai bine - să se răcească sau chiar să înghețe. Nu scoateți tortul din matriță. Tortul potrivit pentru burete pentru acest tort ar trebui să apară atunci când este apăsat.
 6. 6Îndepărtați gelatina în puțină apă. Puneți-o deoparte pentru a umfla.
 7. 7Se amestecă apă, fructe de păstăi și zahăr (100 g) într-o cratiță. Aduceți amestecul acestor ingrediente la fiert. Nu fierbeți cireși cu zahăr prea mult, altfel gustul proaspăt de fructe de padure se va pierde. Îndepărtați tigaia din căldură și adăugați gelatină. Se amestecă masa până când gelatina este complet dizolvată. Răciți jeleul la temperatura camerei.
 8. 8Folosind un mixer, amestecați 50 de grame de zahăr și brânză topită. În amestecul omogen rezultat adăugați cremă de 33-35% grăsime și bici până la o masă densă.
 9. 9Ungeți tortul rece cu smântână cremă și brânză cremă.
 10. 10Se toarnă jeleul deasupra cremei. Dacă sunteți distras timp de câteva minute, iar jeleul este deja înghețat, încălziți-l din nou.
 11. 11Trimiteți tortul la frigider timp de cel puțin trei ore, sau chiar mai bine - pentru întreaga noapte.
Continuarea legendei spune că familia, care a împărțit o mare rețetă pentru desert, nu avea nevoie niciodată de existență, pentru că regele prefera placinta tiroleză. Susțineți gusturile lui Franz Josef? Coaceți desertul acasă, tratați-i pe cei dragi și spuneți-le prietenilor. Distribuiți impresiile în comentarii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu