Placinta rapida pentru ceai

Placinta rapida pentru ceai
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 10

Sezonul de fructe de padure cele mai multe gospodine se deschide cu plăcinte de marcă . Aceste produse de patiserie sunt delicioase, parfumate și populare cu membrii familiei și cu oaspeții. Dar fructe de padure sunt mai bine să mănânce proaspete, atunci beneficiile de la ele sunt mult mai mari. Deci, pentru a refuza copt? Nu deloc. Știm o opțiune mai bună: de ce nu coaceți o plăcintă rapidă și gustoasă cu semințe de floarea-soarelui ? Cu siguranță nu v-ați gândit să folosiți un astfel de ingredient! Ei bine, foarte zadar. Semințele sunt adesea adăugate la cerealele pentru micul dejun și salate. Este timpul să verificați cum se simt în plăcintă!

Ingrediente

Unt
270 g
Miere
1 lingură
Sare
1 g
Ouă
1 buc.
Praf de copt
1 linguriță
Zahăr
270 g

Gătire

  1. 1Pregătiți aluatul pentru plăcintă. Se amestecă făina de grâu, zahărul (120 g), zahărul de vanilie (10 g) și praful de copt. Se amestecă toate ingredientele.
  2. 2Se topește untul (120 g). Răciți-l la temperatura camerei.
  3. 3Combinați într-un castron de zahăr și amestec de făină cu unt topit și ou. Adăugați sarea. Frământați aluatul cu o furculiță.
  4. 4Luați un vas de coacere. Acoperiți partea de jos a matriței cu pergament. Aluatul, pe care l-ai frământat, distribuie uniform formularul.
  5. 5Pregătiți umplutura. În cratiță, amestecați restul de unt, miere, zahăr rămas, zahăr de vanilie și semințe de floarea-soarelui. Puneți tigaia în foc și aduceți amestecul la fierbere. Scoateți tigaia din căldură și răciți masa.
  6. 6Distribuiți umplutura conform testului.
  7. 7Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
  8. 8Trimiteți tortul timp de 30 de minute.
Plăcile gata preparate trebuie tăiate în porții. Faceți acest lucru după ce se răcește, va fi foarte dificil, deoarece semințele de floarea-soarelui caramelizate se vor întări rapid. Cum îți place lotul ăsta? Bucurați-vă de gustul de apetisant și crocante plăcintă de fiecare dată când doriți ceva neobișnuit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu