Placintă franceză cu mere

Placintă franceză cu mere
Тип: Deserturi
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Arta servirii eficiente a alimentelor este o parte integrantă a gătitului . Chiar și o salată cu maioneză obișnuită vrea să decoreze cu o crenguță de verdeață și să fie tăiată pe o coală de salată crocantă. În ceea ce privește deserturile și produsele de patiserie, există o mulțime de fantezie care se întâmplă acolo. Și nu este necesar să inventezi desenele pe mai multe niveluri, este suficient doar să așezi felii de mere frumos. Veți vedea acest lucru prin pregătirea unei carlotte în limba franceză.

Ingrediente

Povidlo
300 g
Sare
0,5 linguriță
Ouă
3 buc.
Unt
150 g
Făină de grâu
1,5 pahar
Zahăr
150 g
Praf de copt
0,5 linguriță
Măr
3 buc.

Gătire

  1. 1125 gr de unt, se taie, se amestecă cu făină, se adaugă 100 g de zahăr, ouă, sare, praf de copt, se frământă aluatul. Scoateți mingea din aluat, înfășurați-o cu film și trimiteți-o la frigider timp de 30 de minute.
  2. 2Rotiți aluatul și acoperiți-l cu partea inferioară a vasului de copt, formând părți laterale.
  3. 3Pune orice bomboane deasupra, de preferat mere. Merele se spală, se coajă și se taie în felii subțiri. Așezați felii de mere într-o spirală, pornind de la centrul mucegaiului.
  4. 4Puneți prăjitura cu zahărul rămas, puneți restul de ulei rămas pe partea superioară. Umpleți forma într-un cuptor preîncălzit timp de 200 de minute timp de 30 de minute.

Homebrew înghețată cremă este complementul perfect al unei bucăți din acest tort parfumat. Este bine că se poate coace în timpul verii și în timpul iernii! Această delicateză merită un loc de onoare în cartea dvs. de bucate!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu